J2US: “Maestros” ο Νίκος Κοκλώνης στο trailer του νέου κύκλου

J2US: “Maestros” ο Νίκος Κοκλώνης στο trailer του νέου κύκλου
Νίκος Κοκλώνης YouTube

Στη δημοσιότητα το trailer του νέου κύκλου που ξεκινά και πάλι σε λίγες ημέρες μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο μαέστρος Νίκος Κοκλώνης έχει... μάτι και πρεμιέρα.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ενάμιση περίπου μήνα, το J2US επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ.

Όπως έχει γίνει γνωστό το δημοφιλές show τραγουδιού του Alpha θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, και στη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (08/02) το trailer του νέου κύκλου, όπου ο Νίκος Κοκλώνης μεταμορφώνεται σε “Maestros” και ενορχηστρώσει με μαεστρία, χιούμορ, δημιουργικότητα, εκπλήξεις και ανατροπές το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι γίνεται όταν ένα φάλτσο στην ερμηνεία της σοπράνο “σκοτώνει” την Κάρμεν; Ποιος άκουσε το φαλτσέτο; Μήπως κάποιος μάτιασε τον μαέστρο και γιατί η μπαγκέτα αλλάζει ξαφνικά χέρια;

Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή φορούν τα καλά τους και απολαμβάνουν μία εντελώς διαφορετική όπερα, δίνοντας μία μικρή γεύση για το τι θα δούμε και φέτος στη σκηνή του J2US.

J2US: Δείτε το trailer του νέου κύκλου

J2US: Ποιους παίκτες του Survivor θα δούμε

Ήδη κάποια από τα ονόματα των ζευγαριών έχουν γίνει γνωστά, ενώ όπως μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης προσέγγισε κάποιους από τους πρώην παίκτες του Survivor, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στο All Star και έτσι αναμένεται να δούμε γνώριμα πρόσωπα στο πλατό του J2US.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος, όπως έχει παραδεχτεί πολλάκις δεν έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του Survivor, φέρεται να είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους που θα δοκιμάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστή και η παρτενέρ του, που θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη.

Επίσης, ο ράπερ Μπο, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα, είναι ένα από τα ονόματα που έχουν “κλειδώσει” ως δάσκαλοι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία απέρριψε την πρόταση για το Survivor All Star, μάλλον θα ανέβει στη σκηνή του J2US, όπως και η πρώην παίκτρια Φελίσια Λαπάτη που είχε μείνει για πολύ λίγο στον Άγιο Δομίνικο.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδέχεται να έχουμε μια μεγάλη επιστροφή στο πλατό και αυτή θα είναι του Τριαντάφυλλου, ο οποίος είχε μια “επεισοδιακή” συμμετοχή στο J2US το 2020 και ετοιμάζεται να υπογράψει ξανά.

J2US: Ποια άλλα πρόσωπα δέχτηκαν πρόταση

Άλλα γνωστά ονόματα που θα δούμε είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ζερόμ Καλουτά, η Χριστίνα Μαραγκόζη, η Εύη Δρούτσα, η Έλενα Γκρέκου, η Ναταλία Αργυράκη και η Λίτσα Γιαγκούση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα ζευγάρια θα ανέρχονται στα 20.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα