Καίτη Κωνσταντίνου: “Χαλιέμαι όταν δύο άντρες να φιλιούνται και αμέσως γίνεται χαμός”

Καίτη Κωνσταντίνου: “Χαλιέμαι όταν δύο άντρες να φιλιούνται και αμέσως γίνεται χαμός”
Καίτη Κωνσταντίνου Glomex

Η Καίτη Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας τη σκηνή του φιλιού των δύο ηθοποιών από την σειρά "Η τούρτα της μαμάς", τόνισε πως δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση όταν δύο άνδρες φιλιούνται μεταξύ τους.

Για την “επίμαχη” σκηνή του φιλιού μεταξύ δύο ανδρών, η οποία προβλήθηκε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, “Η τούρτα της μαμάς”, έκανε λόγο η ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Κωνσταντίνου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και σχολίασε την σκηνή του φιλιού αλλά και το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Η Καίτη Κωνσταντίνου είπε χαρακτηριστικά: «Χαλιέμαι λίγο όταν γίνεται ένα τόσο φυσιολογικό πράγμα, δύο άντρες να φιλιούνται και αμέσως γίνεται χαμός. ΟΚ, είναι ένα βήμα να το δείχνει και η κρατική τηλεόραση, αλλά είναι σύνηθες, δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα που ασχολούμαστε τόσο πολύ με ένα φιλί. Αισθάνομαι ότι υπάρχει λογοκρισία έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορεί μια σειρά να δείξει έναν παπά ή μια καλόγρια και να κάνει καλή σάτιρα. Ένας από τους ρόλους της τέχνης είναι να προκαλεί αντιδράσεις, γιατί αν δεν προκαλέσει αντιδράσεις γιατί να υπάρχει;

Εύχομαι με το πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον, να μην μας προκαλεί εντύπωση. Είναι υποκρισία όλο αυτό. Δεν δείχνουμε ένα φιλί, δεν ασχολούμαστε με κάποια πράγματα που είναι «μην τα πιάνετε αυτά», αλλά από την άλλη ασχολούμαστε στις ειδήσεις με όλο αυτό το αίμα και στην εντατική που είναι όλοι με τους σωλήνες και πεθαίνουν. Δεν το καταλαβαίνω αυτό; Αυτό δεν απαγορεύεται»;, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version