Κόκκινο Ποτάμι: Έκανε πρεμιέρα και το Twitter καλωσόρισε “τη σειρά που άλλαξε την τηλεόραση”

Κόκκινο Ποτάμι: Έκανε πρεμιέρα και το Twitter καλωσόρισε “τη σειρά που άλλαξε την τηλεόραση”
Κόκκινο Ποτάμι

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι χρήστες του Twitter στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι". Συγκίνηση και αποθεωτικά σχόλια συνόδευσαν την πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (02/10).

Το Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη, η σειρά που αγαπήθηκε και συγκίνησε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (02/10) μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου και η πρεμιέρα δεν άφησε ασυγκίνητους τους φανατικούς τηλεθεατές.

Η αρχή του νέου κύκλου βρίσκει την Ιφιγένεια με το μωρό της άρρωστο της να φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται. Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας του νέου κύκλου της σειράς οι χρήστες του Twitter έφεραν το “Κόκκινο Ποτάμι” στην κορυφή των trends της δημοφιλούς πλατφόρμας, κάνοντας λόγο για μία σειρά η οποία άλλαξε την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version