Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε αν είναι έγκυος – “Τα παιδιά είναι ευλογία”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε αν είναι έγκυος – “Τα παιδιά είναι ευλογία”
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου instagram @konstantinaspyrop

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος. Όλα όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της.

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/3) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά, στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος. Η παρουσιάστρια τόνισε πως έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως περιμένει παιδί, ενώ χαριτολογώντας είπε ότι… έκανε τεστ εγκυμοσύνης για να σιγουρευτεί.

“Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και εγώ την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν. Και κάνω, αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τον σύντροφό της δήλωσε: “Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα πάντοτε κοιμόμαστε μαζί. Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια. Κοντά 10″.

“Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο στούντιο που έκανα γυμναστική. Μου ήταν πάντα συμπαθής. Είμαστε 6 μήνες, κάθε μήνας και κιλό που χάνω. Οι σχέσεις πρέπει να σε πάνε μπροστά και να σε κάνουν χαρούμενο. Νιώθω πιο ανάλαφρη, ήρεμη. Ίσως γι’ αυτό κάποια πράγματα να έχουν πάει στη θέση τους αυτόματα”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version