Κωνσταντίνου και Ελένης: “Πέγκυ” και “Μάνθος” ποζάρουν μαζί 21 χρόνια μετά

Κωνσταντίνου και Ελένης: “Πέγκυ” και “Μάνθος” ποζάρουν μαζί 21 χρόνια μετά
Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" Youtube

Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας, που πρωταγωνίστησαν στη θρυλική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης", φωτογραφήθηκαν μαζί. Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram.

Η Πέγκυ Καραχισαρίδου και ο Μάνθος Φουστάνος αποτελούν ένα θρυλικό τηλεοπτικό ζευγάρι, αφού άφησαν ιστορία μέσα από την ελληνική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβλήθηκε την περίοδο 1998 – 2000.

Πρόκειται για δύο χαρακτήρες που παραμένουν διαχρονικοί, με τις ατάκες τους μέσα από την δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 να ακούγονται μέχρι σήμερα στα στόματα μικρών και μεγάλων.

Η ηθοποιοί Μαρία Λεκάκη και Βασίλης Κούκουρας, που υποδύθηκαν πολύ επιτυχημένα τους ρόλους στην κωμική σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιάς, είχαν απίστευτη χημεία και χάρισαν μοναδικές στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, 21 χρόνια μετά το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, και η Μαρία Λεκάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Ξανά μαζί”, έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός, με την ανάρτησή της να λαμβάνει πολλά σχόλια ενθουσιασμού και αγάπης από τηλεθεατές της σειράς, αλλά και σχόλια με ατάκες των δύο ηρώων.

Βλέποντάς τους, μία είναι η φράση που μας έρχεται στο μυαλό: “Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη”.

Η ανάρτηση της Μαρίας Λεκάκη στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα