Κοψιδάς – Survivor: “Έχω αρχηγικές τάσεις – Δικαιολογημένα τα χρήματα που πήραμε”

Κοψιδάς – Survivor: “Έχω αρχηγικές τάσεις – Δικαιολογημένα τα χρήματα που πήραμε”
Ο Γιώργος Κοψιδάς στο The 2Night Show Glomex

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για την απόφασή του να πάει στο "Survivor 4", τους πρώην συμπαίκτες του και τις αρχηγικές τάσεις για τις οποίες τον κατηγορούσαν. Τι είπε για τα χρήματα που παίρνουν.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (13/05) ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο “Survivor 4”, την απόφασή του να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά και τα χρήματα που έλαβε από το παιχνίδι.

“Τα θέατρα ήταν κλειστά και δεν ξέραμε πότε θα ανοίξουν, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δεν υπήρχε τίποτα και όλα αυτά που περίμενα να γίνουν δεν ξέραμε πότε θα γίνουν. Οπότε μου έγινε αυτή η πρόταση, που ήταν και πάρα πολύ καλή οικονομικά, σκέφτηκα αν θα επηρεάσει την δουλειά μου και τελικά πήρα την απόφαση να πάω. Ξέφυγα από τις καραντίνες και τις μάσκες. Ήμουν ελεύθερος μέσα στη φύση”, ανέφερε ο πρώην παίκτης για την απόφασή του να πάει στο “Survivor 4”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως πιο πολύ τον είχε κουράσει η συμβίωση και οι ίντριγκες, ενώ εξήγησε για ποιον λόγο παρεξηγήθηκε για τις αρχηγικές του τάσεις.

“Θεωρώ ότι την έχω αυτή την ικανότητα. έχω αρχηγικές τάσεις. Αλλά στο παιχνίδι είχε παρεξηγηθεί αυτός ο όρος και το έλεγαν σαν κάτι κακό. Με “χτυπούσαν” κι εμένα, ότι έχω αρχηγικές και ηγετικές τάσεις, μου φαινόταν τόσο αστείο όλο αυτό. Και ενώ όλοι με κατηγορούσαν ότι έχω αρχηγικές τάσεις, όλοι μου φερόντουσαν σαν να είμαι αρχηγός. Ήταν παράξενο. Με εκτιμούσαν, με σέβονταν, όχι μόνο επειδή ήμουν πιο μεγάλος, αλλά επειδή έβλεπαν ότι θέλω την ομάδα ενωμένη και μονιασμένη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα υψηλά χρηματικά ποσά που ακούγονται ότι παίρνουν οι παίκτες, ο Γιώργος Κοψιδάς δεν ξεκαθάρισε για τι αμοιβή μιλάμε, αλλά είπε:

“Δικαιολογημένα πληρώνεται ένας παίκτης που πηγαίνει στο “Survivor” γιατί βάζει το σώμα, την ψυχή και το μυαλό του σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Οπότε νομίζω ότι τα χρήματα που παίρνουμε είναι δικαιολογημένα. Πίστευα στον εαυτό μου και πίστευα ότι θα κάτσω αρκετά. Ότι δεν θα φύγω στην πρώτη εβδομάδα”.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του “Survivor 4” δήλωσε πως ήταν ο μόνος που στο φετινό παιχνίδι αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ανέφερε ότι δεν κρατάει κακία για κανέναν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα