La Casa de Papel 3: Πρεμιέρα σήμερα για τον τρίτο κύκλο – Ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες

La Casa de Papel 3: Πρεμιέρα σήμερα για τον τρίτο κύκλο – Ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες

Ο τρίτος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς La Casa de Papel κάνει πρεμιέρα σήμερα 19 Ιουλίου. Το Netflix συνεχίζει την πετυχημένη σειρά και η δράση αναμένεται να είναι καταιγιστική. Τα νέα πρόσωπα.

Ο «Professor» και οι λοιποί αγαπημένοι χαρακτήρες της «Τέλειας Ληστείας» επιστρέφουν δριμύτεροι στη μικρή οθόνη, καθώς σήμερα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς La Casa de Papel.

Τα οκτώ νέα επεισόδια αναμένεται να αποζημιώσουν τους θεατές, αφού η πλοκή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να καθηλώσει όλους τους χρήστες του Netfix για άλλη μία φορά. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, να απολαύσει τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς, τα μεσάνυχτα ώρα Μαδρίτης κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο στη 1 τα ξημερώματα (καθώς έχουμε μία ώρα διαφορά με την Ισπανία).

Οι νέοι χαρακτήρες

Η νέα σεζόν θα είναι άκρως ανανεωμένη, αφού θα πρωταγωνιστούν και κάποια νέα πρόσωπα, που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ειδικότερα, στο τελευταίο τρέιλερ της ισπανικής σειράς, βλέπουμε τον «Professor» να καλωσορίζει τα πέντε νέα μέλη της συμμορίας. Από αυτά, δύο είναι ήδη γνωστά: Η αστυνομικός και η ξανθιά υπάλληλος του νομισματοκοπείου. Τρεις ωστόσο παραμένουν μυστηριώδη… Όσο για τα “ονόματά” των χαρακτήρων, αυτά είναι η «Λισαβόνα», ο «Παλέρμο», ο «Μπογκοτά», ο «Μαρσέιγ» και η «Στοκχόλμη».

Ειδικότερα:

– Ο «Μαρσέιγ» (Luka Peros) είναι ένας ήρωας που έχει κληθεί για να προστατέψει την «οικογένεια»

 

– Ο «Παλέρμο» (Rodrigo de la Serna) είναι ένας εκκεντρικός, ιδιοφυής μηχανικός, άσος στα εκρηκτικά, ένας ήρωας που φέρει πολλά “τραύματα” από το παρελθόν…

 

– Ο «Μπογκοτά» (Hovik Keuchkerian) είναι ένας νέος μυστηριώδης χαρακτήρας…

 

-Η επιθεωρήτρια Raquel Murillo (Itziar Ituño) επιστρέφει και παίρνει το ψευδώνυμο «Λισαβόνα»

 

– Ομοίως και η αγαπημένη του Denver, Monica (Esther Acebo), η οποία θα λέγεται «Στοκχόλμη».

 

«Δεν το κάνουμε για τα λεφτά. Το κάνουμε για την φαμίλια», είναι το μότο του νέου τρέιλερ, με τους δημιουργούς της σειράς να προχωρούν σε αρκετές αποκαλύψεις για την πλοκή.

Μια μικρή γεύση από τη δράση και τις εξελίξεις στον τρίτο κύκλο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα