Ο Π. Λαγούτης για το γιο του: Για ένα μικρό ρόλο στην τηλεόραση τον έδιωξαν από το θέατρο Τέχνης

Ο Π. Λαγούτης για το γιο του: Για ένα μικρό ρόλο στην τηλεόραση τον έδιωξαν από το θέατρο Τέχνης
Ο Πέτρος Λαγούτης Eurokinissi Sports

Ο Πέτρος Λαγούτης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το θέατρο Τέχνης έδιωξε το γιο του επειδή έπαιξε ένα μικρό ρόλο στην τηλεόραση.

Φιλοξενούμενος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1 ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα βήματα του γιου του Δημήτρη στην υποκριτική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε ότι “ο μεγάλος μου γιος, ο Δημήτρης τελείωσε το πρώτο έτος στο θέατρο Τέχνης όμως, επειδή έκανε ένα μικρό ρολάκι στο Έτερος Εγώ, διώχθηκε. Το θέατρο Τέχνης δεν τα επιτρέπει αυτά και μας το είχανε πει. Τον διώξανε οπότε τώρα περιμένουμε αν θα περάσει στο Εθνικό θέατρο ή θα ξαναπάει στο πρώτο έτος του θεάτρου Τέχνης. Τον δέχεται δηλαδή, ξανά, το Τέχνης αλλά από την αρχή. Θα δούμε.

Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους.

Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δεν θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022″.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version