Λάκης Γαβαλάς: Η επιθυμία να αποκτήσει δική του οικογένεια και η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του

Λάκης Γαβαλάς: Η επιθυμία να αποκτήσει δική του οικογένεια και η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του
Λάκης Γαβαλάς glomex

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του και αποκαλύπτει πως ακόμα και σήμερα περνά από το μυαλό του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή “Δύο με 1”, ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και για την επιθυμία να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

Μιλώντας για τον πατέρα του, τον “κυρ Διονύση, τον Πειραιώτη τον μάγκα“, όπως τον αποκάλεσε, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως ο μπαμπάς του ήταν ο πρώτος του ιμπρεσάριος και θαυμαστής, χωρίς μάλιστα να το ξέρει, και παραδέχθηκε πως αποτελούσε για εκείνον το καλύτερο πρώτυπο μπαμπά που θα μπορούσε να έχει.

Ανάμεσα σε όσα του δίδαξαν οι γονείς του, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε πως έμαθε από εκείνους τι σημαίνει συντροφικότητα, κάτι που ο ίδιος δεν έχει.

“Είμαι μόνος στη ζωή και στο να κάνω τη δική μου οικογένεια. Γι’ αυτό θεωρώ οικογένεια όλο τον κόσμο και δίνομαι σε αυτόν. Αν είχα τη δική μου οικογένεια μπορεί να μην ήμουν αυτό το τόσο καλό παιδί που θέλουν να αισθάνονται ότι είμαι γιατί θα είχα άλλες φροντίδες, άλλες έννοιες. Πολλές φορές μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω τη δική μου οικογένεια αλλά περνούσαν τα χρόνια, κάνω πάρα πολλές δουλειές, ταξίδια στο εξωτερικό, αισθάνομαι ότι είμαι ένας άνθρωπος για όλους και όχι για έναν, γιατί η οικογένεια έχει ευθύνες”, δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα