Λένα Παπαληγούρα: “Φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά”

Λένα Παπαληγούρα: “Φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά”
Η Λένα Παπαληγούρα στο "The 2night Show" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις σε μια πολιτική οικογένεια και κατά πόσο επηρέασε την καριέρα της το "βαρύ" επώνυμό της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τρίτης (03/05) η Λένα Παπαληγούρα, η οποία μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τη στήριξη της οικογένειάς της και τον ρόλο που έπαιξε το επίθετό της στην καριέρα της.

“Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο”, είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα, ενώ σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνεις μέσα σε μια πολιτική οικογένεια, απάντησε: “Οι γονείς μου δεν ήταν από τους ανθρώπους που έφερναν συνεχώς ανθρώπους της πολιτικής μέσα στο σπίτι. Αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω“.

Σημειώνεται πως η ηθοποιός είναι κόρη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και της Ζαϊρας Ράλλη-Παπαληγούρα, καθώς και εγγονή των πολιτικών Παναγή Παπαληγούρα και Γεωργίου Ράλλη.

Το “βαρύ” όνομα της οικογένειας και οι προτάσεις στην πολιτική

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για το “βαρύ” επώνυμο της οικογένειάς και αν αντιμετώπισε ποτέ την κουλτούρα του “ο μπαμπάς της θα έβαλε κάποιο μέσο”, αναφέροντας: Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου”.

“Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια ανέφερε πως έχει δεχτεί πολλές φορές προτάσεις για να ασχοληθεί με την πολιτική, κάτι που, όπως είπε, της φαίνεται περίεργο, γιατί η ίδια είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά της και έχει μια υπαρξιακή σχέση με την υποκριτική.

Ο φόβος της έκθεσης, οι δραματικοί ρόλοι και η Ιωάννα Παππά

Η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε, επίσης, για τις τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές της, ενώ δήλωσε πως ο κόσμος την έχει συνδέσει με δραματικούς ρόλους, αλλά η ίδια θα ήθελε να παίξει σε κωμωδία.

“Έχω έμφυτη ανασφάλεια και φόβο έκθεσης, όταν είναι να βγω στη σκηνή, νιώθω ένα βάσανο, δεν μου είναι εύκολο. Αυτά που μου έχουν συμβεί στη δουλειά υπερβαίνουν κατά πολύ αυτά που ονειρεύτηκα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίζω την Ιφιγένεια στην Επίδαυρο”, ανέφερε ακόμη η γνωστή ηθοποιός για το επάγγελμά της και την επιτυχία της.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τη συνάδελφό της Ιωάννα Παππά, λέγοντας:Όταν δούλευα με την Ιωάννα Παππά στις “Τρεις Αδερφές”, ήρθε ο σύζυγός μου με τον αδερφό του να μας δουν, έτσι από “αδερφές” καταλήξαμε συννυφάδες. Ήταν καρμικό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα