Love Island: Ποια είναι η Ιωάννα Τζανή που μπήκε στη βίλα και προκάλεσε… αφωνία

Love Island: Ποια είναι η Ιωάννα Τζανή που μπήκε στη βίλα και προκάλεσε… αφωνία

Ενθουσιασμό αλλά και παγωμένα βλέμματα έφερε η είσοδος της νέας παίκτριας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ποια είναι η Ιωάννα Τζανή που ανεβάζει τον ανταγωνισμό στο ριάλιτι.

Ταραχή, αφωνία αλλά και… παγωμάρα σε παίκτες και παίκτριες του Love Island προκάλεσε η είσοδος μίας νέας παίκτριας στη βίλα, φέρνοντας νέα δεδομένα και ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό στο ριάλιτι που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο Νησί της αιώνιας Άνοιξης”, τη μαγευτική Τενερίφη, ξεκίνησαν 10 Islanders, εν συνεχεία 11 και το βράδυ του Σαββάτου έφτασαν τους 12 Islanders με την είσοδο της Ιωάννας Τζανή.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε για μια ακόμα φορά τα πέντε ζευγάρια και τον Γιώργο Γεωργίου στη βίλα του έρωτα.

Η love guard του νησιού, όμως, παρουσίασε και μία νέα παίκτρια, η οποία μπήκε δυναμικά στη βίλα προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Love Island: Ποια είναι η Ιωάννα Τζανή

Η Ιωάννα Τζανή είναι 27 ετών, δηλώνει δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο επάγγελμα και όπως είπε αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι “αρχικά για να το ζήσω, να περάσω τέλεια. Να αποκτήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αν τύχει και ερωτευτώ πολύ καλώς”.

Σημείωσε μάλιστα πως “έχω δει τους παίκτες του Love Island και μπαίνω μέσα για να διεκδικήσω αυτόν που θέλω και αυτόν που θα με κερδίσει και θα με κυνηγήσει με τον πιο όμορφο τρόπο”.

Γνωρίστε τη μέσα από μερικές φωτογραφίες της στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version