Maestro: Χάρις σε Χαράλαμπο – “Ήθελα να ‘ξερα πώς σ’ αντέχεις”

Maestro: Χάρις σε Χαράλαμπο – “Ήθελα να ‘ξερα πώς σ’ αντέχεις”
Η Χάρις Αλεξίου στο "Maestro" MEGA

Το έβδομο επεισόδιο του "Maestro" έρχεται το βράδυ της Πέμπτης (01/12) και δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συναντώνται. Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο με τίτλο "Ένας απαίδευτος... βουλιάζει".

Ένας απαίδευτος… βουλιάζει“.

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου επεισοδίου του “Maestro“, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (01/12) με καταιγιστικές εξελίξεις που όπως φαίνεται θα καθηλώσουν για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Στο έβδομο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία.

Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση.

Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε μέσα από το MEGA ένα αποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου, όπου βλέπουμε μία συνάντηση δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων, δύο ανθρώπων εκ διαμέτρου αντίθετων, της Χάρις και του Χαράλαμπου.

Συνεχίζοντας τον κακοποιητικό του λόγο και επιβεβαιώνοντας το πόσο απαίδευτος είναι, ο Χαράλαμπος κοιτώντας τον χώρο της Χάρις στο σπίτι της που μοιάζει με βιβλιοθήκη της λέει με ειρωνική διάθεση “αν θα το κάνει βιβλιοπωλείο”, ρωτώντας τη μάλιστα χαρακτηριστικά: “στην ηλικία σου δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις, μεγάλη γυναίκα;“. Για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τη Χάρις: “Έσύ στην ηλικία σου δεν έχεις βαρεθεί να είσαι τόσο αντιπαθής;“.

Στον σύντομο διάλογο τους, ο Χαράλαμπος υποστηρίζει πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει, με τη Χάρις να του προτείνει πως αν διάβαζε κανένα βιβλίο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, αλλά όπως του λέει, δεν θα το μάθει ποτέ.

Maestro: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Maestro: Δείτε το trailer της Πέμπτης (01/12)

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Guest: Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Άλκηστις Πουλοπούλου

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα