Maestro: Σοφία και Χάρις έρχονται αντιμέτωπες – Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Maestro: Σοφία και Χάρις έρχονται αντιμέτωπες – Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο
Maestro MEGA

Επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (03/11) το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό νέο επεισόδιο.

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, λόγω του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, το “Maestro” επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (03/11) με το τρίτο επεισόδιο, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα επιτυχημένη του πορεία.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάθε Πέμπτη βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει σχεδόν τα 2,2 εκατομμύρια.

Το τρίτο επεισόδιο έχει τίτλο “Προσευχή” και σε αυτό βλέπουμε το νήμα της ιστορίας να αρχίζει να ξετυλίγεται, τους ήρωες να αποκαλύπτονται, να παρασύρονται από τα πάθη τους και να έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά.

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή “MEGA Καλημέρα” προβλήθηκε ένα μικρό, αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, όπου παρακολουθούμε έναν έντονο διάλογο ανάμεσα στη Σοφία και τη μητέρα της Χάρις.

Maestro: Όσα θα δούμε στην “Προσευχή”

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Την ίδια ώρα, η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα, ο οποίος την έχει στιγματίσει.

Τέλος, ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν να προχωρήσει στη ζωή του.

Maestro: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα