Μαγγίρα VS Καινούργιου: Το ταξίδι στο Παρίσι, το trailer-καρφί και το “χτύπημα” κάτω από τη ζώνη

Μαγγίρα VS Καινούργιου: Το ταξίδι στο Παρίσι, το trailer-καρφί και το “χτύπημα” κάτω από τη ζώνη
Μπέττυ Μαγγίρα Κατερίνα Καινούργιου

Πώς οι δυο παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, Κατερίνα Καινούργιου και Μπέττυ Μαγγίρα, βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε μία κόντρα δίχως τέλος.

Αρκετά τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά τα εκατέρωθεν υπονοούμενα στον τηλεοπτικό αέρα των εκπομπών τους, αυτή τη φορά ένα ταξίδι και ένα σατιρικό τρέιλερ ήταν αρκετά για να ρίξουν λάδι στη φωτιά στη μεταξύ τους κόντρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπέττυ Μαγγίρα φάνηκε να σατιρίζει μαζί με τους συνεργάτες της πρωινής εκπομπής της στο Open, μία ζώνη που “έχτισε” η Κατερίνα Καινούργιου τις προηγούμενες σεζόν παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή του σταθμού, το ταξίδι που έκανε η “KatKen” μαζί με τις φίλες της στο Παρίσι.

Στο τρέιλερ για την εκπομπή της Δευτέρας, το οποίο είχε τίτλο “Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!”, η Μπέττυ Μαγγίρα λέει στη συνεργάτιδά της που την αποκάλεσε “κυρία” πως “αυτό είναι το καλό του να είσαι στη δούλεψη μιας πλούσιας”, με τα “καρφιά” να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο τρέιλερ έφτασε στα αυτιά και τα μάτια της παρουσιάστριας του “Super Κατερίνα” η οποία δεν δίστασε να απαντήσει ευθέως στην ομάδα της παρουσιάστριας κάνοντας λόγο για μικρότητα, εμπάθεια, κακό χιούμορ, αλλά και “χτύπημα” κάτω από τη ζώνη.

Αφορμή για τη μεταξύ τους κόντρα ωστόσο φαίνεται πως αποτελεί ένα ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” του Open, το οποίο “φωτογράφιζε” την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας και αναφερόταν στον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε αρχικά να μην πάρει θέση, μέσω της εκπομπής της δεν δίστασε να σχολιάσει το εν λόγω ρεπορτάζ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Για να μάθουν τα προσωπικά μου γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα λέμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς… Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι… Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Με πείραξε. Και δεν το περίμενα ούτε από τη παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες αλλά δε πειράζει τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα