Μανώλης Κονταρός για τροχαίο: “Δεν μπορούσα να κινηθώ, αλλά στην ψυχή μου χόρευα”

Μανώλης Κονταρός για τροχαίο: “Δεν μπορούσα να κινηθώ, αλλά στην ψυχή μου χόρευα”
Μανώλης Κονταρός Glomex

Ο γνωστός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε, τη σύζυγό του και τη φιλία του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07/03) ο γνωστός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μίλησε για το «μικρόβιο» της μουσικής που είχε από παιδί και για το πώς κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο κρητικός καλλιτέχνης περιέγραψε την πορεία του από την πρώτη του δουλειά ως βοσκός, τα λουλούδια που πουλούσε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του μέχρι τη στιγμή που παραιτήθηκε από το Δημόσιο για να αφοσιωθεί στη μουσική, ενώ θυμήθηκε το πρώτο του γλέντι με τον Νίκο Ζωιδάκη.

Ο Μανώλης Κονταρός για το τροχαίο ατύχημα

Μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα που είχε, ο Μανώλης Κονταρός είπε: “Έχω εισπράξει δύναμη και αγάπη και από τη γυναίκα μου και από τα παιδιά μου και από φίλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό, όμως η ζωή είναι όμορφη και την προχωρώ, όπως μπορώ. Κάνω και όνειρα και προχωρώ. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω. Αυτό δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές με στενοχωρεί, αλλά θυμάμαι ότι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος ο Γιάννης και κάναμε ένα τραπέζι στο σπίτι και είχαν έρθει πολλοί φίλοι. Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος και κρατούσα τα παιδιά μου και περάσαν όλοι οι συγγενείς και φίλοι και με κρατούσαν λίγο όρθιο και χορεύανε, εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, αλλά η μέσα στην ψυχή μου ένιωσα ότι χόρεψα”.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη σύζυγό του, λέγοντας: Είμαι πολύ ρομαντικός και αφιερώνω μαντινάδες στη σύζυγό μου και της έχω γράψει και τραγούδι. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί, πολύ πριν το 1996″.

Τέλος, για τις φήμες που τον θέλουν να είναι κουμπάρος στον γάμο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, είπε: Με τη Δέσποινα και τον Βασίλη είμαστε καλοί φίλοι. Οπότε αν είναι να παντρευτούν θα το δούμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα