Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεφώνημα του Παπαδάκη και ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεφώνημα του Παπαδάκη και ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ
Η Μαρία Αναστασοπούλου GLOMEX - ANT1

Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου άλλαξε κανάλι μετά από 15 χρόνια, αποχωρώντας από τον ΣΚΑΪ και φέτος βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στο “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη μεταγραφή της στον ANT1 και τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΪ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις και είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΪ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο. Βέβαια αυτό που σκεφτόμουν ήταν σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συνεργασία, πώς λες “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη», δήλωσε Αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ενώ για την πρόταση που της έγινε από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, η ίδια δήλωσε: «Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξιά, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα