Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για θάνατο Ζωής Λάσκαρη: “Ήμουν άυπνη τρεις μέρες, έπινα μόνο νερό και κάπνιζα τα τσιγάρα της”

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για θάνατο Ζωής Λάσκαρη: “Ήμουν άυπνη τρεις μέρες, έπινα μόνο νερό και κάπνιζα τα τσιγάρα της”
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Η Μαρία Ελένη μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, το πώς έμαθε πως "έφυγε", αλλά και το πώς βίωσε την απώλειά της τις πρώτες μέρες. Επίσης, αναφέρθηκε στις ψυχρές σχέσεις που έχει με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, και την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα, κάνοντας αναφορές στις ψυχρές σχέσεις που έχει με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, στην σχέση της με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου και τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά και στη μητέρα της που τόσο αγαπούσε, τη Ζωή Λάσκαρη.

Η Μαρία Ελένη μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, το πώς έμαθε πως “έφυγε”, αλλά και το πώς βίωσε την απώλειά της τις πρώτες μέρες, λέγοντας:

“Από τον μπαμπά μου ενημερώθηκα. Είχα πάει για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη, αλλά δεν είχα περάσει εκείνη τη μέρα από το σπίτι, είχα πάει δύο μέρες πριν. Και την ώρα που έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα με πήρε ο μπαμπάς μου και μου είπε: “Η μαμά σου δεν ξύπνησε”. Εγώ ήμουν σε πανικό, άρχισα να ουρλιάζω. Γύρισα το αυτοκίνητο, πήγα ανάποδα, με βρίζανε, δεν θυμάμαι πως έφτασα στο σπίτι, πήγα και ήταν στο κρεβάτι, όπως κοιμόταν δηλαδή. Είναι άγρια πράγματα αυτά. Υπάρχουν και πιο άγρια και χειρότερα… Τρεις μέρες ήμουν άυπνη, έπινα μόνο νερό και κάπνιζα τα τσιγάρα της. Για 1,5 χρόνο δεν κοιμόμουν καθόλου καλά.”

Στη συνέντευξή της, η Μαρία Ελένη αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, με την οποία δεν είναι ιδιαίτερα κοντά:

“Με την αδερφή μου τη Μάρθα έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμαστε από ίδια μαμά και διαφορετικό πατέρα. Δεν τα βρίσκουμε γενικώς με την Μάρθα, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Μπορεί να ακουστεί λίγο χοντρό αλλά θα το πω. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, οι γονείς μου νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Εγώ δεν θέλω να έχω εντάσεις και ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς μου. Η σχέση μας δεν άλλαξε ούτε με το θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση, γιατί μεγάλωσαν αλλού.”

Τέλος, η Μαρία Ελένη αναφέρθηκε στην ανιψιά της, την Ζένια Μπονάτσου, σχολιάζοντας κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν η ίδια, λέγοντας:

“Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος. Εγώ είμαι με το μέρος του πατέρα μου 100%.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα