Μαρία Καβογιάννη: Με αυτόν τον απίθανο τρόπο έκρυψε την εγκυμοσύνη της στο Ντόλτσε Βίτα

Μαρία Καβογιάννη: Με αυτόν τον απίθανο τρόπο έκρυψε την εγκυμοσύνη της στο Ντόλτσε Βίτα
Η Μαρία Καβογιάννη papadakispress

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη για την... κρυφή εγκυμοσύνη της στην αγαπημένη σειρά "Ντόλτσε Βίτα".

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται το Σάββατο (22/10) στην εκπομπή της, “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ2, την Μαρία Καβογιάννη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, “Maestro”, μεταξύ άλλων, κάνει μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στο παρελθόν, ενώ μιλά και για την θρυλική σειρά, “Ντόλτσε Βίτα”, στην οποία υποδύονταν την «Ασπασία», αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για τη δυσκολία να “κρύψουν” την εγκυμοσύνη της, τονίζοντας πως χρησιμοποιούσαν μαξιλάρια για να “κλέψουν” τα πλάνα.

«Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά που γράφανε δεν θέλανε να δείξουμε ότι αυτή έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το “Ντόλτσε Βίτα” έφερε ένα ξεκίνημα στη ζωή μου. Το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», κατέληξε η Μαρία Καβογιάννη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, το οποίο προβλήθηκε στο Happy Day:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα