Mary Vitinaros: Απαντά για πρώτη φορά στα ειρωνικά σχόλια της Σοφίας Χατζηπαντελή

Mary Vitinaros: Απαντά για πρώτη φορά στα ειρωνικά σχόλια της Σοφίας Χατζηπαντελή
Mary Vitinaros glomex

Η model instructor του GNTM 5, Mary Vitinaros απαντά στα "γέλια" της Σοφίας Χατζηπαντελή, με αφορμή την είσοδο της πρώτης στο ριάλιτι μοντέλων.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχαιρέτησε τους κριτές του GNTM 5 στο επεισόδιο της Δευτέρας (03/10), ωστόσο κανείς δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο γρήγορα, τουλάχιστον διαδικτυακά.

Το απόλυτο icon του φετινού κύκλου έκανε γρήγορο comeback, αφού έσπευσε να σχολιάσει την είσοδο της Mary Vitinaros, η οποία αναλαμβάνει πλέον ρόλο instructor των νέων παικτριών του reality μόδας του STAR.

Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό και οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Ελληνοαυστραλή καλλονή, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε εντελώς διαφορετική γνώμη, την οποία εξέφρασε με τον τρόπο της και στα social media.

Η ίδια, δεν δίστασε να γράψει πολλαπλά “haha” κάτω από τη σχετική ανάρτηση – καλωσόρισμα στον επίσημο λογαριασμό του GNTM στο Instagram, δείχνοντας πως της φαίνεται αστείο, ενώ αντίστοιχο ποστ έκανε και μέσω των δικών της instastories.

Η model instructor του GNTM 5, Mary Vitinaros απάντησε το πρωί της Δευτέρας (10/10) για πρώτη φορά στα “γέλια” της Σοφίας Χατζηπαντελή, δηλώνοντας λακωνικά ότι “δεν την πειράζει”.

Η ίδια ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του “Super Katerina” για το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή που ουσιαστικά κορόιδεψε το μοντέλο, δηλώνοντας ότι δεν την ενόχλησε το σχόλιο, γιατί πολύ απλά είναι η γνώμη της και δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

“Ναι, το είδα. Δεν με πειράζει. Δεν ξέρω. Όλοι έχουν την άποψή του. Εγώ ξέρω ότι κάνω καλή δουλειά. Δεν ξέρω τη Σοφία, αλλά τη σέβομαι”, είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Mary Vitinaros: Η απάντησή της στα σχόλια της Σοφίας Χατζηπαντελή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα