Master Chef: Δοκίμασε λιαστή ντομάτα και την πέρασε για δαμάσκηνο

Master Chef: Δοκίμασε λιαστή ντομάτα και την πέρασε για δαμάσκηνο

Απίστευτη γκάφα παίκτη του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια ατομικής δοκιμασίας. Δοκίμασε με κλειστά μάτια λιαστή ντομάτα και θεώρησε πως τρώει δαμάσκηνο

Ένα ιδιαίτερα αστείο περιστατικό συνέβη στο Master Chef της Παρασκευής. Η κόκκινη ομάδα έχασε την ομαδική δοκιμασία και ως εκ τούτου, οι παίκτες της μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας από την οποία θα προκύψουν οι δύο “μονομάχοι”. Δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν σε μια συνταγή για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Πριν φτάσουμε όμως σε αυτό, οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν σε μια ατομική δοκιμασία και να κερδίσουν ασυλία. Σε αυτή, κλήθηκαν να γευτούν ορισμένα υλικά με κλειστά μάτια και να βρουν μόνο από τη γεύση τι ήταν αυτό που δοκίμασαν.

Ο Πορφύρης έκλεισε τα μάτια και πλησίασε στην πάγκο με τα υλικά. Το πρώτο από αυτά ήταν μια πιατέλα με λιαστές ντομάτες. Ο επίδοξος Master Chef δοκίμασε, σκέφτηκα καλά και απάντησε πως το υλικό που μόλις γεύτηκε ήταν ένα δαμάσκηνο. “Το δοκιμάζω, το μυρίζω και όλα τα στοιχεία οδήγησαν στο ότι ήταν δαμάσκηνο. Νομίζω ότι ο κόσμος θα μας πέρασε για βλαμένους” είπε αυτοσαρκαζόμενος.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα