Master Chef: Ο “ξαφνικός θάνατος” του Σάββα, που έγινε “Ανάσταση”

Master Chef: Ο “ξαφνικός θάνατος” του Σάββα, που έγινε “Ανάσταση”
Σάββας και Χρήστος κατά τη διαδικασία αποχώρησης από το Master Chef Master Chef/Facebook

Χρήστος εναντίον Σάββα, σημειώσατε 1. Πώς θα διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι ο Ληχανίδης που τελικά δεν αποχώρησε

Η ομαδική δοκιμασία έκλεισε με μια αναπάντεχη εξέλιξη. Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας του Master Chef κλήθηκαν να βγάλουν προτεινόμενους “ατάκα και επί τόπου” χωρίς διαδικασία ψηφοφορίας ή στάδιο διεκδίκησης ασυλίας. Έτσι πριν καλά, καλά το συνειδητοποιήσουν, Χρήστος και Σάββας βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια μαγειρική μάχη για την αποχώρηση.

Ο Σάββας είδε την βαθμολογία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και αμέσως ήταν ξεκάθαρο πως είναι ο παίκτης που αποχωρεί από αυτή τη δοκιμασία.

Μετά την αποχώρηση του Χρήσου, ο οποίος πήρε το δρόμο για το σπίτι του Master Chef, οι κριτές επεφύλασσαν μια ακόμη έκπληξη για τον Σάββα. Αντί να του ζητήσουν να βγάλει την ποδιά του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία. Πώς; Ο μάγειρας είναι από τώρα και στο εξής, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την επικείμενη δοκιμασία δημιουργικότητας. Αυτός και άλλοι δύο παίκτες θα διαγωνιστούν για την παραμονή στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα