Masterchef 3: Τη Δευτέρα η μεγάλη πρεμιέρα – Τι θα δούμε

Masterchef 3: Τη Δευτέρα η μεγάλη πρεμιέρα – Τι θα δούμε

Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν της αγαπημένης εκπομπής μαγειρικής, Masterchef, θα προβληθεί τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, στις 21:00 στο Star. Αρχή με τις οντισιόν!

Η τρίτη σεζόν του Masterchef, της επιτυχημένης εκπομπής μαγειρικής, είναι εδώ και ετοιμάζεται κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη βδομάδα. Όλοι μιλάνε για τον νέο κύκλο που θα είναι “υπερπαραγωγή” και που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη μικρή οθόνη τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στις 21:00 στο Star.

Οι τρεις σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ετοιμάζονται να σταθούν απέναντι στους νέους διαγωνιζόμενους, που θα δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του MasterChef, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε η ομάδα του Πρωινού, οι συμμετοχές για την τρίτη σεζόν ήταν πάρα πολλές και άγγιξαν τις 3000, με επαγγελματίες και ερασιτέχνες φίλους της μαγειρικής, να επιθυμούν να μπουν στο παιχνίδι. Από όλους αυτούς, οι οποίοι έπρεπε να παρουσιάσουν ένα κρύο πιάτο, επιλέχθηκαν οι καλύτεροι.

Έπειτα, οι υποψήφιοι πέρασαν από τις οντισιόν, στις οποίες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο και να το ολοκληρώσουν μπροστά στα μάτια των κριτών, κάτι που δεν άφηνε περιθώριο, σε όσους πέρασαν στη φάση αυτή, να λάβουν την οποιαδήποτε βοήθεια. Τις οντισιόν πρόκειται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version