MasterChef 5: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του διαγωνισμού

MasterChef 5: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του διαγωνισμού
MasterChef Facebook / @MasterChef GR

Με αλλαγές επιστρέφει το "MasterChef 5" που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (23/01). Ποια άλλα πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, εκτός από τους κριτές.

Επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο (23/01) στις 21:00 ο πέμπτος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής “MasterChef” στο Star, με παρουσιαστές τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, ενώ καινούργια επεισόδια θα δούμε την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό, το “MasterChef 5” επανέρχεται με πολλές αλλαγές και αυτό θα το δούμε ήδη από τα πρώτα επεισόδια. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι παίκτες στις οντισιόν δεν θα πηγαίνουν μόνοι τους, αλλά σε τετράδες, ενώ όποιος πάρει τρία “ναι” θα μπορεί να περάσει απευθείας στο σπίτι του γαστρονομικού ριάλιτι.

Πέρα από τα παραπάνω, άλλη μια έκπληξη περιμένει μάγειρες και τηλεθεατές, καθώς θα δούμε τρία πρόσωπα – κλειδιά στον φετινό διαγωνισμό, εκτός από τους τρεις αγαπημένους κριτές.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, γνωστός σεφ, θα είναι ο food stylish στο φετινό MasterChef. Θα μεταφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στα παιδιά για να μπορούν να στήνουν τα πιάτα του, ενώ τον έχουμε δει κι άλλες φορές ως guest.

Επίσης, ο σεφ Νίκος Θωμάς θα είναι εκείνος που θα επινοεί τα πιάτα των δοκιμασιών, ενώ θα έχει την ευθύνη του pantry. Είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών κάθε χρόνο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών. Όπως τον έχουμε δει και τις προηγούμενες χρονιές, είναι εκείνος που πηγαίνει τους νικητές των δοκιμασιών σε εστιατόρια για να γνωρίσουν νέες γεύσεις. Φέτος, λόγω covid θα τους πηγαίνει σε χώρους που θα είναι ελεγμένοι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version