MasterChef 5- Κουτσόπουλος τρολάρει Κοντιζά: “Δεν έχει πάει γήπεδο ο άνθρωπος”

MasterChef 5- Κουτσόπουλος τρολάρει Κοντιζά: “Δεν έχει πάει γήπεδο ο άνθρωπος”

Αποτυχημένη αποδείχθηκε η προσπάθεια του Σωτήρη Κοντιζά να δώσει το σύνθημα στους παίκτες για να ξεκινήσουν να μαγειρεύουν. Και φυσικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία για τρολ..

Μία άτυχη στιγμή είχε, στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο κριτής του MasterChef 5, Σωτήρης Κοντιζάς, όταν λίγο πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας θέλησε να δώσει το σύνθημα στους παίκτες με μια καραμούζα να ξεκινήσουν να μαγειρεύουν. Ο κριτής προσπάθησε να την πατήσει για να βγάλει ήχο, όμως προφανώς δεν την πάτησε καλά, με αποτέλεσμα να μην ακουστεί τίποτα!

Την ευκαιρία να κάνει χιούμορ δεν έχασε ο συνάδελφός του Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αμέσως είπε γελώντας: “Δεν έχει πάει γήπεδο παιδιά ποτέ ο άνθρωπος!”, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κατάφερε με τη δεύτερη προσπάθεια τελικά να πατήσει καλά την καραμούζα και να ακουστεί η χαρακτηριστική κόρνα.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται πως, όπως είναι γνωστό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τον Πανιώνιο. Μάλιστα ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι υπήρξε πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1998 στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα