MasterChef 5 – Παύλος: “Πάτησα πόδι γιατί η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική”

MasterChef 5 – Παύλος: “Πάτησα πόδι γιατί η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική”

Ανυποχώρητος ήταν στην πρώτη δοκιμασία για απόψε του MasteChef ο Παύλος, δηλώνοντας πως δεν θέλει με τίποτα να μπει στην ίδια ομάδα με τον Διονύση. "Είναι από τις λίγες φορές στον διαγωνισμό που πάτησα πόδι, γιατί η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική", σημείωσε.

Στην κουζίνα του διαγωνισμού του φετινού MasterChef 5 μπήκαν το βράδυ της Πέμπτης οι 6 καλύτεροι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού.

«24 ξεκινήσατε, δεν χωρούσατε εδώ μέσα. Μετά από όλα όσα περάσατε και περάσαμε, είμαστε εδώ και εσείς είστε οι τελική εξάδα του φετινού MasterChef. Συγχαρητήρια και στους έξι!» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες και τους ανακοίνωσε πως ξεκινούν οι ημιτελικοί.

Η πρώτη δοκιμασία

Κατά την πρώτη δοκιμασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε τους παίκτες πως θα διαγωνιστούν σε ζευγάρια. Το ζευγάρι που θα κερδίσει, θα ανέβει στον εξώστη και θα βρεθεί αυτόματα στους πέντε καλύτερους του φετινού μάστερ σεφ. Οι υπόλοιποι τρεις θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης.

Μόλις ο Ιωάννης Αυλωνίτης άκουσε τα όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ζευγάρι με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη την οποία χαρακτήρισε «σχεδόν αλάνθαστη».

Οι έξι καλύτεροι του φετινού MasterChef κλήθηκαν να χωριστούν σε δυάδες. Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσουν για το ταίρι τους, Διονύσης, Ιωάννης και Παύλος ήθελαν να είναι «ζευγάρι» με τη Μαργαρίτα.

Ο Παύλος Χάππιλος όμως ήταν ανυποχώρητος και ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε με τίποτα να είναι «ζευγάρι» με τον Διονύση Σαρακίνη καθώς η εμπειρία του από την ομαδική δοκιμασία στο βουνό δεν ήταν ότι καλύτερο.

«Στην τελευταία ομαδική στο βουνό δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε. Δεν έχω το σθένος να πω ότι δε θέλω να συνεργάζομαι με τέτοια άτομα. Δεν ξέρω γιατί ξαφνικά από το πουθενά ο Ιωάννης ήθελε να συνεργαστεί με τη Μαργαρίτα. Δεν ήθελα με τίποτα να συνεργαστώ με τον Διονύση. Είναι από τις λίγες φορές στον διαγωνισμό που πάτησα πόδι, γιατί η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική», είπε στην κάμερα της παραγωγής ο Παύλος.

Τελικά οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: Μαργαρίτα – Παύλος, Διονύσης – Ιωάννης και Μαρίνα – Αλέξανδρος Σ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα