MasterChef: Απών ο “Μπόμπαινας” από τον τελικό και το Twitter πήρε “φωτιά”

MasterChef: Απών ο “Μπόμπαινας” από τον τελικό και το Twitter πήρε “φωτιά”
Ο "Μπόμπαινας" - MasterChef 6 glomex - star tv

Η απουσία του Δημήτρη Ταϊρίδη aka "Μπόμπαινα", του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του φετινού MasterChef επισκίασε τον τελικό ανάμεσα στους δύο φετινούς φιναλίστ, την Καλλιόπη και τον Παναγιώτη. Πού είναι αναρωτιούνται στο Twitter.

Στην προτελευταία δοκιμασία τελικού και σε μία ακόμη συγκλονιστική, μαγειρική αναμέτρηση υποδέχθηκαν τους δύο φετινούς φιναλίστ, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, οι τρεις κριτές του MasterChef 2022 καθώς οι τελικοί του reality μαγειρικής συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι παίκτες πήραν θέση στις καθιερωμένες κυκλικές κουζίνες και κλήθηκαν να παρουσιάσουν το δικό τους και τελευταίο πια menu τεσσάρων σταδίων, με στόχο φυσικά να πείσουν τους κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Στο πλευρό τους πέρα από τους πρώην συμπαίκτες τους, βρέθηκαν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία πήραν θέση στον εξώστη για να τους εμψυχώσουν και να τους στηρίξουν στις τελευταίες ώρες τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ωστόσο, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα του φετινού MasterChef απουσίαζε και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Ταϊρίδη aka “Μπόμπαινα”, ο οποίος δεν ήταν ανάμεσα στους πρώην παίκτες του παιχνιδιού που έδωσαν το “παρών”.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter και φανατικοί τηλεθεατές του μαγειρικού reality παρατήρησαν πως ο πρώην παίκτης απουσίαζε με αρκετούς να τον αναζητούν και να εικάζουν για το πού μπορεί να βρίσκεται. Σημειώνεται ότι εκτός από τον “Μπόμπαινα”, ο Βασίλης και ο Νίκος επίσης δεν εμφανίστηκαν στο πλατό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα