Χαμός στο MasterChef: Η “αυτοθυσία” του Σταμάτη με πιάτο που έφτυσαν οι κριτές και το “γλείψιμο” στον αγαπητό Ζαχίρ

Χαμός στο MasterChef: Η “αυτοθυσία” του Σταμάτη με πιάτο που έφτυσαν οι κριτές και το “γλείψιμο” στον αγαπητό Ζαχίρ
Ο Σταμάτης Κωβαίος

"Μαγειρική τραγωδία" το πιάτο του Σταμάτη, το οποίο οι κριτές δεν βαθμολόγησαν. Ποια η εξήγηση που έδωσε. Ξέσπασε ο Ζαχίρ, κάνοντας λόγο για παίκτες που τον "γλείφουν" γιατί ξέρουν ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το επεισόδιο του Master Chef την Παρασκευή, με τον Σταμάτη Κωβαίο να “αυτοθυσιάζεται”, κάνοντας, στη διαδικασία αποχώρησης, ένα πιάτο “μαγειρική τραγωδία”, που έφτυσαν οι κριτές!

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο οποίος όπως ήταν λογικό ήταν αυτός που έφυγε από το παιχνίδι, έκανε τόσο κακό το πιάτο αντιγραφής για να ξυπνήσει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και για να “χτυπήσει” καμπανάκι στους παίκτες που κρύβονται πίσω από άλλους, κόβοντας στις ομαδικές δοκιμασίες πατάτες και κρυμμύδια.

Στη διαδικασία αποχώρησης με πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό σεφ Δήμο Μπαλόπουλου, συμμετείχαν εκτός από τον Σταμάτη, η Σπυριδούλα και ο Πάνος. Οι τέσσερις κριτές αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν το πιάτο του Σταμάτη, παραδίδοντας λευκό χαρτί.

Μάλιστα κατά τη δοκιμή, ο Πάνος Ιωαννίδης χαρακτήρισε το πιάτο του Σταμάτη “μαγειρική τραγωδία” και αναφώνησε “Πωωω, είναι χάλια, δεν τρώγεται”.

“Απλά να σου εξηγήσουμε το εξής: Αυτό δεν είναι 0. Απλά ξέρω ότι το κουνουπίδι που δεν κατάφερα να φάω, δεν ήταν ο Σταμάτης, δεν πείθομαι ότι ήταν ένα τεχνικό λάθος. Οφείλουμε να μάθουμε τον λόγο της αυτοδολιοφθοράς σου” είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

“Συγγνώμη, πρώτα από όλα. Αυτό που έγινε σήμερα, το επέλεξα εγώ να γίνει. Με έχει κουράσει πάρα πολύ το ότι κρύβονται κάποια άτομα, πίσω από κάποια άλλα άτομα. Και σήμερα έκανα αυτό για να ξυπνήσουν και τα παιδιά, να ξυπνήσω και κάποια άτομα. Δεν ήθελα σεφ να φύγω αλλά έπρεπε να γίνει κάτι” ήταν η απάντηση του Σταμάτη.

Ζαχίρ: Δεν αντέχω αυτό το θέατρο

Εντύπωση από το επεισόδιο της Παρασκευής προκάλεσε και η αντίδραση του Ζαχίρ, ο οποίος ξέσπασε και μίλησε για διπρόσωπους παίκτες, οι οποίοι μόλις έμαθαν ότι έξω είναι συμπαθής στον κόσμο, άρχισαν να τον “γλείφουν”.

“Από τη μέρα που μπήκαν τα παιδιά στο σπίτι και φέρανε τα νέα.. Και μας είπαν πώς φαινόμαστε έξω, ποιος μας γουστάρει και ποιος όχι, κάποια παιδιά που ακούσανε ότι δεν τους συμπαθεί ο κόσμος, αρχίσανε να αλλάζουν στάση απέναντι μου. Αν είσαι κακός, δεν πρόκειται να αλλάξεις. Πάλι κακός θα είσαι” είπε μεταξύ άλλων ο Ζαχίρ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο γράμμα που άφησε ο Σταμάτης με μηνύματα για τους συμπαίκτες του, δεν ανέφερε τον Μάνο, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πει ότι “έφυγε για την πάρτη του”, απορρίπτοντας την εξήγηση που είχε δώσει ο πρώην, πλέον, συγκάτοικος του στο σπίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version