MasterChef: Χάος με την “εισβολή” του Πορφύρη και beef μπροστά στους κριτές – “Ασέβεια, υπεροψία”

MasterChef: Χάος με την “εισβολή” του Πορφύρη και beef μπροστά στους κριτές – “Ασέβεια, υπεροψία”
MasterChef - Γιώργος Πορφύρης star tv

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 7, ο Αλέξανδρος προκαλεί τον «εισβολέα» Γιώργο Πορφύρη σε μια μαγειρική μονομαχία. Μεγάλη ένταση μπροστά τους κριτές.

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το MasterChef το βράδυ της Πέμπτης (2/2), με τον Γιώργο Πορφύρη να ανακατεύει την τράπουλα για τα καλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο… παλαίμαχος παίκτης εισέβαλε στο ριάλιτι καταφέρνοντας να “κλέψει” τη θέση του Νίκου.

Οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν με αυτή την ανακοίνωση. Πολλοί είναι εκείνοι που δε χάρηκαν με αυτά τα νέα, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ο Γιώργος Πορφύρης είχε συμμετάσχει στο MasterChef του 2017, όταν κριτές τότε ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Είχε “κερδίσει” το κοινό με τον θετικό χαρακτήρα του, το χιούμορ του και, γενικότερα, την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του, ενώ είχε χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στο παιχνίδι. Ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα!

MasterChef 7: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/2)

Όπως είδαμε στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast@Star, στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Αλέξανδρος που δε χάρηκε με την είσοδο του «εισβολέα» Γιώργου Πορφύρη στο σπίτι, τον προκαλεί σε μια μαγειρική μονομαχία.

Η συμπεριφορά του πρώτου «εισβολέα» δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξανδρο.

«Δε χειροκροτάω τον Γιώργο γιατί πρέπει πρώτα να συζητήσουμε κάποια πράγματα πρώτα», βλέπουμε τον Αλέξανδρο να λέει. «Το πρώτο μου βράδυ στο σπίτι ήταν αρκετά ψυχοφθόρο. Κάποια εναντιώθηκαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους με την εισβολή μου στο σπίτι», δήλωσε με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Αλέξανδρο να προκαλεί μαγειρικά τον Πορφυρή.

«Ο τρόπος που μπήκε στο σπίτι με πείραξε, κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνεία κι ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, εμένα με πείραξε. Στο λέω με πολλή αγάπη. Ήθελα να σου πω ότι από ‘δω και πέρα σε εμένα δε στο επιτρέπω. Το όριο μου είναι εδώ», δήλωσε ο Αλέξανδρος που έχει ήδη συζητηθεί για τις… αρχηγικές του τάσεις.

Στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, είναι εκείνος που έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα. Επιλέγει την κόκκινη ποδιά και τον Γιώργο Πορφύρη ως αρχηγό την αντίπαλης ομάδας και θέτει τους δικούς του όρους από την αρχή, δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του.

Σε αυτή τη Δοκιμασία εξελιγμένης σκυταλοδρομίας, ο ρόλος του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του μενού τριών σταδίων αλλά και στη λειτουργία της ομάδας.

Οι δύο αρχηγοί είναι οι μόνοι που θα δουν τα βασικά υλικά, θα μπουν στην αποθήκη τροφίμων και θα αποφασίσουν τα πιάτα, που θα σερβίρει η ομάδα τους.

Η δοκιμασία απαιτεί εκτός από μαγειρικές και ηγετικές ικανότητες, αφού οφείλουν να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα μέλη της ομάδα, δημιουργώντας έξι ζευγάρια που θα έχουν μόνο 15 λεπτά χρόνο και θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, πάντα υπό την καθοδήγηση τους.

Ακόμη, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα χρονόμετρο, ρυθμισμένο στα 10 λεπτά, ώστε να μπορούν να επέμβουν, όποτε εκείνοι κρίνουν αναγκαίο, αντικαθιστώντας κάποιο μέλος της ομάδας τους.

MasterChef 7: Το trailer της Πέμπτης (2/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version