MasterChef: Το “καυτό” μαγιό της Ασημίνας, η ασυλία και ο 1ος παίκτης προς αποχώρηση

MasterChef: Το “καυτό” μαγιό της Ασημίνας, η ασυλία και ο 1ος παίκτης προς αποχώρηση

Μετά από την ομαδική δοκιμασία στο Hilton Athens, ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποια ομάδα πήρε τις περισσότερες ψήφους. Ποιο ήταν, όμως, το highlight του επεισοδίου;

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο όμορφες αλλά και δυσάρεστες στιγμές για τους παίκτες, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης.

Μετά από την ομαδική δοκιμασία στο Hilton Athens, ήρθε η στιγμή να μάθουμε τους νικητές, που ήταν οι παίκτες της μπλε ομάδας με αρχηγό τον Μανώλη, οι οποίοι κέρδισαν με 22 βαθμούς έναντι 9.

Ακόμη μια φορά ο Σταμάτης δεν τα πήγε και τόσο καλά ως αρχηγός ομάδας σε εξωτερική δοκιμασία και έτσι η κόκκινη ομάδα, ήταν εκείνη που θα παλέψει για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ο Σταμάτης κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα είναι ο πρώτος προς αποχώρηση και αποφάσισε να “βγάλει στον τάκο” τον εαυτό του, αφού ήταν υπεύθυνος για την ομάδα.

Οι κόκκινοι πέρασαν στη δοκιμασία της ασυλίας, όπου ένας παίκτης θα μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή του φορώντας τη λευκή ποδιά τη μέρα της ψηφοφορίας και εκείνος που τα κατάφερε ήταν ο Παντελής.

Όσο η ομάδα των κόκκινων ήταν μέσα στο άγχος και προσπαθούσε να διαχειριστεί την ήττα της και την δοκιμασία της ασυλία, οι μπλε είχαν μια πολύ όμορφη έξοδο στο Hilton Athens με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Οι παίκτες που νίκησαν απόλαυσαν ένα μπάνιο με τα μαγιό τους στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου και έπειτα δείπνησαν με θέα την Αθήνα, πίνοντας κοκτέιλς.

Το higlight της εξόδου των νικητών ήταν το καυτό μπικίνι της Ασημίνας που τράβηξε όλα τα βλέμματα, αφού η όμορφη παίκτρια φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί της.

Απόψε, Παρασκευή, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με την δοκιμασία αποχώρησης, αμέσως μετά την ψηφοφορία που θα δείξει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version