MasterChef: Μάχη σώμα με σώμα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

MasterChef: Μάχη σώμα με σώμα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Οι κριτές του MasterChef Instagram/masterchefgr

Καλλιόπη και Μάριος μαγείρεψαν για την παραμονή τους στο MasterChef. Ποιος αποχαιρέτησε οριστικά τον διαγωνισμό;

Μία ακόμη αποχώρηση από την κουζίνα του MasterChef περίμενε τους παίκτες της ηττημένης Κόκκινης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής (06/05), που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η Καλλιόπη και ο Μάριος ήταν οι δύο παίκτες που προέκυψαν από την ψηφοφορία, από την οποία εξαιρέθηκε τόσο ο Παναγιώτης ως κάτοχος της κάρτας ασυλίας αλλά και ο Γιάννος, ο οποίος είχε κερδίσει τη δοκιμασία ασυλίας.

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή με την κάρτα ασυλίας

Λίγο πριν η Καλλιόπη και ο Μάριος πάρουν όμως θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησαν ως όφειλαν τον Παναγιώτη, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αν σκοπεύει να κάνει χρήση “σώζοντας” κάποιον από τους παίκτες της ομάδας του, επιλέγοντας όμως τον κάποιον άλλον να κατέβει από τον εξώστη και να διαγωνιστεί.

Ο ίδιος επέλεξε τελικά να μην σώσει κανέναν από τους δύο, κρίνοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο και ουσιαστικά “έκαψε” την κάρτα ασυλίας, καθώς από εδώ και πέρα δεν υφίσταται στον διαγωνισμό και δεν μπορεί κανείς να την διεκδικήσει ξανά.

MasterChef: Το πιάτο αντιγραφής του Δημήτρη Παμπόρη

Δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef και οι κριτές υποδέχθηκαν στην τηλεοπτική τους παρέα, την “ήρεμη δύναμη της ελληνικής γαστρονομίας“, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε ο Πάνος Ιωαννίδης, τον σεφ Δημήτρη Παμπόρη, ο οποίος παρουσίασε στους δύο υποψήφιους ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο.

Για την αποψινή δοκιμασία οι δύο παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν λαβράκι σε δύο εκδοχές, μία εστιατορική και μία street food, με την παγίδα να κρύβεται στις στις αναλογίες των υλικών. Όπως εξήγησε και ο καλεσμένος chef Δημήτρης Παμπόρης, επειδή ακριβώς πάρα πολλά στοιχεία θεωρητικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, απαιτείται προσοχή στις δοσολογίες.

MasterChef: Η αποχώρηση

Καλλιόπη και Μάριος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τις προσπάθειές τους να συγκεντρώνουν θετικά σχόλια και από τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι έκριναν στα σημεία τα πιάτα τους.

Ωστόσο, μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των πιάτων, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο Μάριος είναι ο παίκτης που εγκαταλείπει το MasterChef 2022

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα