MasterChef: Ο Παναγιώτης “ανακάτεψε την τράπουλα” – Έτσι διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες

MasterChef: Ο Παναγιώτης “ανακάτεψε την τράπουλα” – Έτσι διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες
MasterChef YouTube

Εκμεταλλευόμενος τα πλεονεκτήματά του ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έφερε τα πάνω κάτω και έκανε την ανατροπή στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef.

Ανατρεπτικά ξεκίνησε η νέα Ομαδική Δοκιμασία με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η “χρυσή” 10άδα του φετινού MasterChef με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να αναλαμβάνει ρόλο αρχηγού, μετά τη νίκη του στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας.

Οι δέκα παίκτες του μαγειρικού reality βρέθηκαν στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της νοτιοανατολικής Μεσογείου, όμως λίγο πριν πάρουν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους τους, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Παναγιώτη τα πλεονεκτήματά του, όπου μεταξύ άλλων ήταν και το να διαμορφώσει εκ νέου τις δύο ομάδες.

Κάνοντας την αρχή, ο Παναγιώτης, ο οποίος παρέμεινε στην Κόκκινη ομάδα διάλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας τον Νίκο.

Μετά από τις εναλλάξ επιλογές των δύο αρχηγών, ο Παναγιώτης “κλείδωσε” την ομάδα του επιλέγοντας τον Γιάννο, τον Νικήτα, τον Μάριο και την Καλλιόπη, ενώ ο Νίκος, ως αρχηγός των Μπλε, επέλεξε να μαγειρέψουν μαζί του την Ελπίδα, τον Χριστόφορο, τον Δημήτρη και τον Νίκο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα