MasterChef: Η ομάδα που νίκησε με 1 βαθμό διαφορά και η ασυλία του “τραυματία”

MasterChef: Η ομάδα που νίκησε με 1 βαθμό διαφορά και η ασυλία του “τραυματία”

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι, είχαν πολλές αστοχίες στα πιάτα τους. Μία από τις δύο ομάδες υπερίσχυσε με 1 πόντο διαφορά. Ποιος πήρε ασυλία και τι θα δούμε απόψε;

Έντονα ήταν τα συναισθήματα στο επεισόδιο της Πέμπτης του MasterChef, αφού μετά από την απαιτητική ομαδική δοκιμασία στο Vichy της Γαλλίας, οι παίκτες επέστρεψαν στην Ελλάδα και ήρθαν αντιμέτωποι με τις κριτικές των πιάτων τους και την κρίσιμη βαθμολογία.

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι, είχαν πολλές αστοχίες στα πιάτα τους και τα σχόλια του 4ου κριτή τους στη Γαλλία, του διάσημου σεφ Jacques Decoret, δεν ήταν όλα θετικά. Οι βαθμολογίες των 5 πιάτων της κάθε ομάδας, του Μανώλη και του Παντελή, ήταν σχετικά χαμηλές και η αγωνία των παικτών μεγάλη.

Η Σπυριδούλα ήταν για άλλη μια φορά εκνευρισμένη, ρίχνοντας ευθύνες στην Εύα, καθώς θεώρησε πως δεν έκανε τίποτα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και πως δεν βοήθησε. Οι ομάδες “κονταροχτυπήθηκαν” στη βαθμολογία και, τελικά, η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Παντελή νίκησαν με διαφορά 1 πόντο!

Έτσι, η μπλε ομάδα χάρηκε, ο Ζαχίρ (που τον είχε αντικαταστήσει ο Χάμπος) ανακουφίστηκε και οι νικητές ετοιμάστηκαν για την έξοδό τους με τον Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος τους πήγε στο πολυβραβευμένο Εστιατόριο Σπονδή, ενώ οι παίκτες της κόκκινης μπήκαν στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Στο μεταξύ η Εύα, βλέποντας την Σπυριδούλα να της επιτίθεται μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της βαθμολογίας, της είπε ότι γνωρίζει ότι η θα ψηφιστεί και ότι σκέφτεται να αποχωρήσει με τον ίδιο τρόπο που αποχώρησε ο Σταμάτης, βγάζοντας επίτηδες ένα κακό πιάτο. Αυτό θα φανεί απόψε…

Οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν από 4 στάδια για να πάρουν την ασυλία, σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Μετά από το τρίψιμο του τζίντερ, το καθάρισμα των γαρίδων, το άνοιγμα των στρειδιών και το μαγείρεμα των ποσέ αυγών, ο Μανώλης κατάφερε να πάρει την ασύλια, παρά το γεγονός ότι κόπηκε στο δάχτυλό του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Έτσι, ο Μανώλης θα φοράει λευκή ποδιά και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί, ωστόσο, θα πρέπει να υποδείξει δύο παίκτες. Στο επεισόδιο της Παρασκευής πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια φορτισμένη ψηφοφορία και ένα πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή του Άνταμ Κοντοβά, ενώ θα μάθουμε και ποιος φεύγει απόψε από το MasterChef.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα