MasterChef: Παίκτης αποκάλεσε “παρανυφάκι” τον Κουτσόπουλο

MasterChef: Παίκτης αποκάλεσε “παρανυφάκι” τον Κουτσόπουλο
Οι κριτές του MasterChef star tv

Η εμφάνιση των κριτών του MasterChef που σχολιάστηκε εντόνως. Άγριο τρολάρισμα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μια πολύ απαιτητική εξωτερική ομαδική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι του Star, το βράδυ της Τετάρτης (27/04).

Οι top 11 του MasterChef 2022 είναι έτοιμοι για μια ακόμα δοκιμασία, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η εξωτερική δοκιμασία και περίμεναν τους κριτές.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν εντυπωσιακή είσοδο, φορώντας κοστούμια, με το ντύσιμό τους να μην μένει ασχολίαστο.

Η Ελισάβετ, βλέποντάς τους, σχολίασε: «Έρχονται και οι τρεις γαμπροί. Ποιος ξέρει τι μας ετοιμάζουν πάλι. Αυτός σκέφτηκα όταν τους είδα».

«Οι κριτές είναι λες και πάνε σε δεξίωση σήμερα. Βασικά λες και παντρεύονται Κοντιζάς με Ιωαννίδη. Σαν παρανυφάκι είναι ο Κουτσόπουλος με το μπλε κοστουμάκι. Ωραίοι, ωραίοι», είπε με τη σειρά του ο Νικήτας, με αρκετή δόση χιούμορ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

MasterChef: Το ζητούμενο της ομαδικής δοκιμασίας

«Ιταλική Εβδομάδα» για το MasterChef 6 και η Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας ξεκίνησε με… άρωμα από τη γειτονική χώρα.

Το μαγειρικό ζητούμενο της εβδομάδας αφορά τέσσερα πιάτα με ιταλικό χαρακτήρα από κάθε ομάδα, μια bruschetta με βάση τη δική τους focaccia, ένα γεμιστό ζυμαρικό cappelleti, κυρίως πιάτο με πρωταγωνιστή τα gnocchi και γλυκό με βασικό θέμα τα cannoli.

Συνταγές μέρος μιας μεγάλης πολιτισμικής και μαγειρικής κληρονομιάς, που συμπεριλαμβάνει και τη Μεσογειακή διατροφή, η οποία αποτελεί ένα υγιεινό και βιώσιμο μοντέλο διατροφής και ζωής, που ενώνει Ελλάδα και Ιταλία.

MasterChef: Οι αρχηγοί και τα πλεονεκτήματα του Γιάννου

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, οι αρχηγοί της σημερινής δοκιμασίας είναι ο Γιάννος και η Ελισάβετ. O Γιάννος είχε κερδίσει στη δοκιμασία γευσιγνωσίας, όχι μόνο την κάρτα ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Οπότε τώρα είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει το χρώμα της ομάδας του. Διάλεξε το κόκκινο. Επίσης, η ομάδα του είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Γιάννος διάλεξε όλη την ομάδα του, με αποτέλεσμα η Ελισάβετ να πάρει όσους… περίσσεψαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα