MasterChef Τελικός: Σοκ στο Twitter με την ατάκα για αποχώρηση Κοντιζά

MasterChef Τελικός: Σοκ στο Twitter με την ατάκα για αποχώρηση Κοντιζά
MasterChef Instagram/masterchefgr

Λίγο πριν την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλους πέταξε μία "βόμβα" για το μέλλον του Σωτήρη Κοντιζά στο παιχνίδι. Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

Εν αναμονή του αποτελέσματος για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef 2022 και λίγο πριν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδεχθούν παίκτες και τηλεοπτικό κοινό για την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας σε ζωντανή μετάδοση, ο “θείος Λεωνίδας” είχε διάθεση για αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, κάνοντας μία ανακεφαλαίωση και αποχαιρετώντας ουσιαστικά τον έκτο κύκλο του παιχνιδιού στο Star, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέταξε “βόμβα” για το μέλλον του συνεργάτη του, Σωτήρη Κοντιζά στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά “και να μαθουμε αν αληθεύει ότι μπορεί του χρόνου ο Σωτήρης να μην είναι μαζί μας“.

MasterChef Τελικός: Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Οι κριτές άρχισαν να γελούν και αγκαλιάστηκαν, ωστόσο η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακάλεσαν τον αγαπημένο κριτή να μην αποχωρήσει, καθώς το MasterChef δεν μπορεί να είναι ίδιο χωρίς αυτόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα