MasterChef 5: Το κουίζ με στίχους από τα Ημισκούμπρια που “γονάτισε” τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

MasterChef 5: Το κουίζ με στίχους από τα Ημισκούμπρια που “γονάτισε” τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Διαγωνισμός σούσι μαγειρικής στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef αλλά και παράλληλος backstage διαγωνισμός Ημισκουμπριακής τέχνης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μένει μετεξεταστέος.

Ο διαγωνισμός του επεισοδίου του MasterChef 5 το βράδυ της Τρίτης 30/3, περιελάμβανε σούσι, και είχε ως καλεσμένο τον κορυφαίο του είδους, Αντώνη Δρακουλαράκο.

Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε λιγότερο τους κριτές ήταν η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, η οποία τελικά και εγκατέλειψε το φετινό MasterChef.

Masterchef 5 – Οι κριτές σε δοκιμασία “Ημισκουμπρίων”

Στα παρελκόμενα του επεισοδίου, κορυφαίες στιγμές στα social media, ήταν τα backstage του Αντώνη Δρακουλαράκου με τον Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μάλιστα ο μάστερ σεφ του sushimou.gr, έβαλε σε μια δύσκολη δοκιμασία στίχων από κομμάτια των Ημισκούμπριων, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο αλλά να παραδέχεται την ήττα του στον δεύτερο γύρο. Ακούστηκαν απόσπάσματα από το κομμάτι “Το σκληρό mp3 του δίσκου” από το άλμπουμ “Η απλή μέθοδος των τριών” και φυσικά από το κομμάτι “Je suis bossu” του θρυλικού άλμπουμ “Ο δίσκος που διαφημίζετε”, από το 1997.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα