MasterChef Trailer: Ξεχωριστή η τελευταία ομαδική δοκιμασία – Ενοχλημένη η Καλλιόπη

MasterChef Trailer: Ξεχωριστή η τελευταία ομαδική δοκιμασία – Ενοχλημένη η Καλλιόπη
MasterChef Glomex

Μια ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία εκτός Αθηνών περιμένει τους παίκτες της τελικής εξάδας του MasterChef. Τι εξομολογείται απογοητευμένη η Καλλιόπη. Δείτε το trailer της Τετάρτης (18/05).

Στην τελευταία τους ομαδική δοκιμασία θα διαγωνιστούν απόψε, Τετάρτη (18/05), οι παίκτες του MasterChef, οι οποίοι είναι πλέον έξι.

Μετά από την χθεσινή αποχώρηση του Νίκου, οι έξι εναπομείναντες μάγειρες κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο – αλλά και εκτός Αθηνών – με το θρυλικό τρένο του Oriant Express στον Μπράλο.

Η απαιτητική μαγειρική δοκιμασία για το βαγόνι – εστιατόριο θα εκτυλιχθεί κάτω από δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, ενώ οι τρεις κριτές θα δοκιμάσουν τα πιάτα για πρώτη φορά εν κινήσει.

Οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας, έχοντας κάθε ομάδα διαφορετικά βασικά υλικά στη διάθεσή της. Σε αυτή τη δοκιμασία οι κριτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αντάξια της ιστορίας του θρυλικού αυτού βαγονιού.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας και είναι εκείνη που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας. Πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες και πώς θα επηρεάσουν οι αποφάσεις της, τις εξελίξεις στο διαγωνισμό; Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα κλείσουν με αρχηγία τον κύκλο των Ομαδικών Δοκιμασιών στο MasterChef 2022;

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους, αλλά δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με την Καλλιόπη να εμφανίζεται λυπημένη και να εξομολογείται: “Με θεωρούν τόσο χαζή, ώστε να με βγάζουν ψεύτρα;”.

Επίσης, φαίνεται πως το αποτέλεσμα δεν θα ικανοποιήσει απόλυτα τους κριτές – σεφ. “Φαντάζει μία επανάληψη και μία πολύ ασφαλής επιλογή”, σχολιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης συμπληρώνει: “Έχει χαθεί ξεκάθαρα η ισορροπία”.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τετάρτης (18/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα