Με δάκρυα η αποχώρηση Λαμπίρη: “Κρεμάω ακουστικά – Φεύγω χορτάτη”

Με δάκρυα η αποχώρηση Λαμπίρη: “Κρεμάω ακουστικά – Φεύγω χορτάτη”
Η Λαμπίρη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τους τηλεθεατές Youtube

Η παρουσιάστρια που αφήνει την τηλεόραση με το τέλος της σεζόν, αποχαιρέτισε συγκινημένη κοινό και συνεργάτες.

Η προαναγγελθείσα αποχώρηση της Χριστίνας Λαμπίρη από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και γενικά από την τηλεόραση, τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο διάστημα, δεν βοήθησε την παρουσιάστρια να αποχαιρετίσει το κοινό χωρίς “κόμπο στο λαιμό”.

Ένα βίντεο – αφιέρωμα στην σεζόν που πέρασε και την εκπομπή “ΕΜΕΙΣ” αποτέλεσε την αφορμή για την Χριστίνα Λαμπίρη να μιλήσει για τα χρόνια που βρέθηκε μπροστά στο γυαλί. “Φεύγω, κρεμάω ακουστικά” δήλωσε συγκινημένη και με εμφανή τη δυσκολία της να συγκρατήσει τα δάκρυά της, “Φεύγω χορτάτη” συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας: “Έχω τιμηθεί για τις εκπομπές μου με βραβεία […] και κυρίως έχω τιμηθεί από εσάς γιατί είμαι στο σπίτι σας κάθε μέρα, ανελλιπώς από το 2002″

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Χριστίνα Λαμπίρη είχε ανακοινώσει τη λήξη συνεργασίας με το κανάλι, αλλά και την… στροφή στην καριέρα της εδώ και αρκετό διάστημα. Μάλιστα από τις αρχές του Ιούνη, έχει ανοίξει με τον σύζυγό της ένα εστιατόριο στο Πικέρμι, επιχειρηματικό βήμα που όπως όλα δείχνουν θα την απασχολεί κατά κόρον το επόμενο διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα