Μέλπω Ζαροκώστα: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα δυστυχισμένο κορίτσι”

Μέλπω Ζαροκώστα: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα δυστυχισμένο κορίτσι”
Η Μέλπω Ζαροκώστα στο "Στούντιο 4" Glomex

Η διάσημη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μέλπω Ζαροκώστα μίλησε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και περιέγραψε ένα σκηνικό από την ταινία "Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο".

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Μέλπω Ζαροκώστα, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μέλπω Ζαροκώστα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχαν παίξει μαζί και στην διάσημη ταινία Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο”.

“Είχαμε κάποια σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχαμε δούναι και λαβείν. Της πήγαινα κείμενα να τα διαβάσει. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν φίλες, όμως”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα δυστυχισμένο κορίτσι. Δεν χόρτασε τη ζωή καθόλου. Σκότωσαν τον πατέρα της και σε ηλικία πολύ τρυφερή, θα πήγαινε σχολείο την επόμενη μέρα, τον είδε να σέρνεται πάνω σε ένα άρμα. Ήταν η εποχή του πολέμου τότε. Ήταν πολύ καλό κορίτσι”.

Μάλιστα, περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό από Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο”. Είπε χαρακτηριστικά:

“Ήταν μία σκηνή, μετά την εκδρομή που πήγαμε τα κορίτσια, όπου τσακωνόμασταν. Εγώ ήμουν και χειροδύναμη και είχα βάλει την Αλίκη κάτω. Και ακούω μια γλυκιά φωνούλα από κάτω να λέει: “Ρε Μέλπω άσε με και εμένα να ανέβω από πάνω, στο κάτω κάτω πρωταγωνίστρια είμαι”. Η γλυκιά μου”.

Επίσης, η Μέλπω Ζαροκώστα ανέφερε πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας από τους ωραιότερους άνδρες που είχε δει, ενώ δήλωσε πως παρά το εξαιρετικό χιούμορ του, έπασχε από κατάθλιψη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα