Mente Fuerte: Η Μαρία Σολωμού, η μάχη με την κατάθλιψη και τα κιλά – “Είμαι αγράμματος”

Mente Fuerte: Η Μαρία Σολωμού, η μάχη με την κατάθλιψη και τα κιλά – “Είμαι αγράμματος”
Mente Fuerte Glomex

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τη Μαρία Σολωμού και το τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Περιέγραψε τους προσωπικούς του αγώνες και εξομολογήθηκε: "Είχα πάρει πολλά κιλά, γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά".

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/01) ο Mente Fuerte, ο οποίος αναφέρθηκε, ανοιχτά, στα “πιστεύω” του, στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και στα παραπανίσια κιλά, στη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και στη μουσική, την οποία υπηρετεί, και φυσικά στη Μαρία Σολωμού.

“Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος, ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τράπερ.

“Είχα άρνηση με την τηλεόραση γιατί νιώθω ότι διαστρεβλώνονται όλα. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει όπως θέλει και δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Δεν με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου και πώς ξεφτιλίζει ο καθένας τον εαυτό μου. Με ενοχλεί όταν βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όλοι οι καλλιτέχνες δεν είναι το ίδιο”, είπε, επίσης.

Η “σχέση” με την Μαρία Σολωμού

Η κουβέντα πήγε, φυσικά, και στη Μαρία Σολωμού, με την οποία φημολογείται ότι έχουν σχέση, αν και οι δυο τους ούτε το επιβεβαιώνουν ούτε το διαψεύδουν.

“Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω. Ο κόσμος τώρα νομίζει… Είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό”, ανέφερε ο γνωστός ράπερ και σε ερώτηση για το εάν ζηλεύει, είπε:

“Την πιστεύω όταν λέει ότι είναι στο γυμναστήριο, γιατί ξέρω πού είναι το γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι, γιατί βαριέσαι. Είναι ωραίο πρότυπο μαμάς η Μαρία, πολύ ροκ μαμά. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ που να την βρω; Εσύ θα την βρεις”.

Η μάχη με την κατάθλιψη και τα κιλά

Αναφερόμενος στη μάχη του με την κατάθλιψη, αλλά και με τα παραπανίσια κιλά, περιέγραψε:

“Ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί όπως βλέπεις είμαστε κ***ς είτε με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Είναι θέμα πώς αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά, γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω τα κιλά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε”.

Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη, τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι”, κατέληξε.

“Εγώ δεν είμαι τράπερ”

Όσο για τη μουσική του και το πώς αυτοπροσδιορίζεται, είπε: “Δεν είμαι τράπερ, δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση. Είμαι ο Mente, είμαι ξεχωριστός για εμένα, προσπαθώ να κάνω κάτι άλλο, έχω άλλη κατεύθυνση. Δεν με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου και πώς ξεφτιλίζει τον εαυτό του ο καθένας. Με ενοχλεί όταν μας βάζουν όλους στο ίδιο καζάνι, χωρίς να έχουν ακούσει, χωρίς να έχουν δει”.

“Όταν έκανα την πρόταση στην Μαρία να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο, άκουσε πρώτα τον δίσκο και της άρεσε. Της άρεσε και το πώς είμαι σαν καλλιτέχνης. Οπότε ήταν ένα challenge για αυτήν”, σημείωσε για το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του δίσκου του.

Τέλος, μιλώντας για τον αδικοχαμένο Mad Clip είπε: “Είναι ένα πρότυπο που ακολουθώ, το τι έκανε στην καριέρα του αλλά και το πώς ήταν σαν άνθρωπος, πώς συμπεριφερόταν. Ήταν ένα υπέροχο παιδί. Ήταν ένας καλός άντρας. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα