“Μετά τα μεσάνυχτα”: Πρεμιέρα με τον Πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι

“Μετά τα μεσάνυχτα”: Πρεμιέρα με τον Πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι
Η παρουσιάστρια Ελεονόρα Μελέτη Facebook/Eleonora.meleti.official

Στην εκπομπή μιλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούτη.

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Alpha τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με παρουσιάστρια την Ελεονόρα Μελέτη. Το βραδινό talk show φαίνεται πως δεν θέλει να εστιάσει μόνο στην ψυχαγωγία και τους celebrities, αλλά και σε πιο κοινωνικά θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Απόψε λίγο… «Μετά τα μεσάνυχτα» λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις 6 μηνών βρέφος του. Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο πυροσβέστης – σύμβολο περιγράφει, λεπτό προς λεπτό, όσα έζησε την ημέρα που άλλαξε η ζωή του για πάντα.

Πώς μετέφερε τη γυναίκα του στα χέρια με σοβαρά εγκαύματα, ψάχνοντας ασθενοφόρο, και πώς «αποχαιρέτησε» το 6 μηνών μωρό του στο νοσοκομείο; Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της γυναίκας του, σε γράμμα που υπαγόρευσε εκείνη σε διασώστη μέσα στο ασθενοφόρο;

Υπόθεση Λαγούδη

Στην εκπομπή επίσης, μιλά ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Το ξέσπασμα συγγενικού προσώπου της άτυχης Ειρήνης.

Τέλος, η Ελεονώρα υποδέχεται τον Άνθιμο Ανανιάδη. Ο ηθοποιός μιλά για τις ραγδαίες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και για τον χωρισμό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου του, ενώ «προσκαλεί» τον Αλέξη Τσίπρα να πρωταγωνιστήσουν μαζί στην χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινία που φέρει την υπογραφή του.

Δείτε το τρέιλερ:

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Πρεμιέρα απόψε στις 00:10.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα