Μετά το “Bachelor” έρχεται το Battle Of The Couples

Μετά το “Bachelor” έρχεται το Battle Of The Couples
"Battle of the couples" youtube

Δέκα ζευγάρια ζουν σε ένα απομονωμένο μέρος, προσπαθώντας να αντέξουν φυσικές και πνευματικές δοκιμασίες για 10 εβδομάδες. Το έπαθλο αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του “Bachelor”, όπου η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης του Alpha, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη, έρχεται ένα παρόμοιο ριάλιτι στον ίδιο κανάλι, αυτή τη φορά όμως με ζευγάρια.

Το “Battle of the couples” πρόκειται για ένα format που θυμίζει αρκετά Survivor, μόνο που σε αυτό συμμετέχουν διάσημα ζευγάρια που θα περνούν δύσκολες δοκιμασίες μαζί.

Δέκα ζευγάρια “μάχονται”, ζώντας σε ένα απομονωμένο μέρος, ενώ προσπαθούν να αντέξουν φυσικές και πνευματικές δοκιμασίες για 10 εβδομάδες. Στο τέλος θα μείνει ένα μόνο ζευγάρι, το οποίο θα διεκδικήσει ως και 100.000 ευρώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του ριάλιτι:

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, «στο “Battle of the Couples” πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη. Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό.»

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα