Mike: Η περιπέτεια με τον καρκίνο – Τι είπε για την Έλενα Τσαγκρινού

Mike: Η περιπέτεια με τον καρκίνο – Τι είπε για την Έλενα Τσαγκρινού

Με σαρωτική ειλικρίνεια ο Mike μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή 'Μεσάνυχτα' για την περιπέτεια του με τον καρκίνο. Οι αναφορές στη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού.

Ο Mike, ως καλεσμένος της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή ‘Μέσάνυχτα’ του Alpha, με χαμόγελο και ρεαλισμό, μίλησε για την γενναία μάχη που έδωσε  με τον καρκίνο και όλες τις σκληρές στιγμές που ακολούθησαν ώσπου να βγει νικητής.

Είπε: “Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου. Οι δύο ήταν επιθετικές, γι’ αυτό έκανα και χημειοθεραπείες” καθώς εξιστόρησε την περιπέτεια της υγείας του, το χειρουργείο, τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβαλλόταν καθημερινά για περίπου δυόμιση μήνες, τις παρενέργειες που είχε από αυτές, τη δυσκολία του να φέρει σε πέρας τη δουλειά του αλλά και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού, που μετράει ήδη τέσσερα χρόνια, προβλέποντας μια καλή πορεία στην Eurovision για την Κύπρο, αλλά και μια καριέρα στο εξωτερικό για την ίδια!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα