Μορφούλα Ιακωβίδου: Η σχέση με τον αδελφό της, Πέτρο – Πώς έγιναν και οι δύο τραγουδιστές

Διαβάζεται σε 2'
Μορφούλα Ιακωβίδου: Η σχέση με τον αδελφό της, Πέτρο – Πώς έγιναν και οι δύο τραγουδιστές
Μορφούλα Ιακωβίδου Glomex

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τον αδελφό της Πέτρο Ιακωβίδη και για την κοινή αγάπη που είχαν για τη μουσική από μικροί. Τι είπε για τους γονείς τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (06/06) η Μορφούλα Ιακωβίδου, η οποία μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι που ήταν όνειρο ζωής, για την αγαπησιάρικη σχέση με τον αδερφό της Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και τους γονείς τους που είναι κοντά τους σε κάθε τους βήμα.

Με τον Πέτρο έχουμε σχεδόν δύο χρόνια διαφορά, μεγαλώσαμε μαζί, είμαστε αγαπημένοι. Κάναμε πάντα παρέα και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ ακόμα και αν είχαμε κοινό δωμάτιο. Έχει πολύ καλή ψυχή, θα βρει λύσεις. Αν μαλώναμε – που ήταν σπάνιο- έφταιγα πάντα εγώ. Ήμουν λίγο τσαούσα”, είπε η ίδια.

Μιλώντας για το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, η Μορφούλα Ιακωβίδου ανέφερε: “Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου. Στο σπίτι υπήρχε η μουσική και ο Πέτρος ξεκίνησε νωρίτερα επειδή ήταν μεγαλύτερος. Ήταν κοινό. Ακολουθούσα, αλλά ήταν το όνειρο! Οι γονείς μου είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα επειδή ήμουν τσαούσα και δεν καταλάβαινα τίποτα. Οπότε δεν φοβόντουσαν αν θα μπλέξω“.

“Ο μπαμπάς μας ερχόταν πάντα μαζί μας στα μαγαζιά και έβλεπε. Και ερχόταν και η μαμά μαζί. Είναι πολύ υποστηρικτικοί, δεν μας είπαν ποτέ το τι θα κάνουμε, αλλά να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους. Όταν έπαιρναν δώρο στον Πέτρο ήθελα να παίρνουν και σε εμένα. Δεν ήταν τόσο έντονο όσο ακούγεται. Πλέον μου παίρνουν δώρα από μόνοι τους για να μην γκρινιάζω”, πρόσθεσε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Η ίδια είπε ότι συμβουλεύεται τον αδελφό της, όπως κι εκείνος, ενώ είπε πως το σενάριο της οικογένειας είναι ακόμα μακρινό. Καταλαβαίνουμε ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά και το αγαπάμε πολύ αυτό το πράγμα. Δεν θα μου πει ποτέ τι να κάνω. Θα με αφήσει να φάω τα μούτρα μου” είπε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα