Μπρούσκο: Η πιο 'εξαγώγιμη' ελληνική σειρά κάνει φαντασμαγορικό φινάλε

Μπρούσκο: Η πιο 'εξαγώγιμη' ελληνική σειρά κάνει φαντασμαγορικό φινάλε

Προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ κράτησε τα σκήπτρα της τηλεθέασης στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια. Όλα όμως τα ωραία φτάνουν στο τέλος τους. Ποιο θα είναι το φινάλε της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1;

Αυτή τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, το «Μπρούσκο», η αγαπημένη σειρά, ρίχνει αυλαία στις 20.00, στον ΑΝΤ1,  με ένα δίωρο επεισόδιο που θα καθηλώσει!

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και στα τέσσερα χρόνια προβολής της με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης και σταθερό κοινό, όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετίσει με το μεγάλο της φινάλε!

Μπρούσκο: Η πιο 'εξαγώγιμη' ελληνική σειρά κάνει φαντασμαγορικό φινάλε

Το «Μπρούσκο» από το καλοκαίρι του 2016 προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική κατακτώντας διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία​​, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο  Παναμάς και η Χιλή είναι μερικές μόνο από τις χώρες που προβάλλουν την αγαπημένη σειρά, ενώ συζητήσεις γίνονταν και για την μεταπώληση των δικαιωμάτων προβολής της σειράς σε άλλες χώρες.

Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο

Το τελευταίο επεισόδιο, θα βρει όλους τους ήρωες στην κρισιμότερη καμπή της ζωής τους. Οι αποφάσεις τους είναι πλέον τελειωτικές και οι εξελίξεις ραγδαίες και θα επηρεάσουν το μέλλον τους από δω και πέρα. Για κάποιους αυτές οι εξελίξεις κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ για κάποιους άλλους ήρθε η ώρα να πληρώσουν το βαρύ τίμημα των κακών επιλογών τους. Όσοι κινήθηκαν με γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, θα ανταμειφθούν και θα επεκτείνουν τα όρια της ευτυχίας στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τις πικρές στιγμές και τις οδυνηρές μνήμες. Όσοι όμως επένδυσαν στο κακό και την άνευ όρων οικονομική και προσωπική φιλοδοξία τους, θα βρεθούν στο αδιέξοδο που δημιούργησαν με τις ίδιες τους  τις πράξεις.

Μπρούσκο: Η πιο 'εξαγώγιμη' ελληνική σειρά κάνει φαντασμαγορικό φινάλε

Ευτυχισμένα χαμόγελα και happy end για κάποιους, μία γέννα με ευχάριστη ανατροπή, πολλές εκπλήξεις και μια σύλληψη, ένας παράνομος έρωτας που θα μας αιφνιδιάσει, ένας γάμος και ένας φόνος στο τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο»! Στο τέλος, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

 

Μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ», αυτή τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, στις 20.00 στον ΑΝΤ1!

SHARE:

24Media Network