My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Σπυροπούλου για τη Βικτώρια Καρύδα

My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Σπυροπούλου για τη Βικτώρια Καρύδα
Κ. Σπυροπούλου

Ξεκίνησε η προβολή των νέων επεισοδίων του ριάλιτι μόδας, μετά την αποχώρηση της Βικτώριας Καρύδα ύστερα από την εκτέλεση του συζύγου της. Τι είπε για το θέμα η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Το πρώτο επεισόδιο του My Style Rocks που γυρίστηκε μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα και την αποχώρηση της συζύγου του Βικτώριας Καρύδα από το παιχνίδι, προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ριάλιτι μόδας ξεκίνησε κανονικά, με όλες τις συμμετέχουσες αλλά και την κριτική επιτροπή να περπατούν στην πασαρέλα της εκπομπής και μόνο αφού όλοι πήραν τις θέσεις τους η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια πολύ σύντομη και διακριτική αναφορά στα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

“Η Βικτώρια δεν βρίσκεται στην παρέα μας. Θέλω να της εκφράσω τα Συλλυπητήριά μου. Η σκέψη μας είναι τόσο στην ίδια, όσο και στα δυο της αγγελούδια”, είπε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Σημειώνεται ότι όλες τις ημέρες μετά τη δολοφονία παρακολουθούσαμε τη Βικτώρια Καρύδα να συμμετέχει κανονικά στο παιχνδία, αφού, όπως έγινε γνωστό από το κανάλι, τα επεισόδια που προβλήθηκαν μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου είχαν μαγνητοσκοπηθεί πριν από την εκτέλεση του 46χρονου στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία μαζί με τα δύο παιδιά της, έχοντας εκφράσει ανοιχτά φόβους για τη ζωή και των τριών.


Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version