My Style Rocks: Μεγάλος καβγάς παικτριών – Παρέμβαση Κουδουνάρη για body shaming και μισογυνισμό

My Style Rocks: Μεγάλος καβγάς παικτριών – Παρέμβαση Κουδουνάρη για body shaming και μισογυνισμό
My Style Rocks Glomex

Μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε δύο παίκτριες για ζητήματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks. Τα σχόλια και το κήρυγμα του Στέλιου Κουδουνάρη για τη συμπεριφορά των κοριτσιών.

Επεισοδιακό ήταν και το απόγευμα της Πέμπτης (26/01) το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας κλήθηκαν να παρουσιάσουν μια εμφάνιση βασισμένη σε συγκεκριμένο concept, που ήταν “επίσκεψη στα πεθερικά”, με τους κριτές Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη να σχολιάζουν και να βαθμολογούν τα outfits τους.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά, καθώς η εμφάνιση της Βασιλικής και η βαθμολογία που της έβαλε η Χριστιάννα πυροδότησε πολλά σχόλια. Οι δύο παίκτριες είχαν ένα μεγάλο καβγά μπροστά στα μάτια των κριτών και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων, με αφορμή και κάποια περιστατικά που συμβαίνουν backstage.

Με αφορμή τα σχόλια που αντάλλαξαν, αλλά και σχόλια που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξεκίνησε κάπως αλλιώς την κριτική του, κάνοντας λόγο για μισογυνισμό και bodyshaming. Όπως είπε απευθυνόμενος στη Βασιλική:

“Πριν πω για τα ρούχα, θέλω να πω κάτι άλλο. Γενικά όλοι μας μεγαλώσαμε με μια άποψη ότι ο μισογυνισμός είναι γένους αρσενικού. Όταν υποβόσκει σε γυναικείες παρέες, είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Είστε στα όρια, γι’ αυτό προσέξτε, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό. Θα σου πω ότι το εξωτερικά, γιατί το εσωτερικά είναι μια άλλη ιστορία, είναι body shaming τουλάχιστον και απαγορεύεται. Άμα θες να κάνεις body shaming να το κάνεις αλλού, όχι εδώ. Σου το λέω εγώ, εδώ δεν θα κάνεις body shaming. Λες πολλές φορές για τα ψεύτικα. Όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει μια παρέμβαση, ας την κάνει. Δεν είναι δικό σου θέμα ούτε να τη σχολιάσεις, ούτε να την κρίνεις. Και η αποτρίχωση παρέμβαση είναι, το ξέρεις; Το στυλ είναι πρώτα η συμπεριφορά και μετά τα ρούχα. Πρώτα είναι η στάση στη ζωή και στις καταστάσεις”.

Η παίκτρια προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η συμπαίκτριά της την προκαλεί και πως της απάντησε έτσι επειδή της μίλησε με παρόμοιο τρόπο.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Κουδουνάρης προχώρησε στην κριτική του για το outfit της Βασιλικής, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η παίκτρια ξέσπασε και έβαλε τα κλάματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα