My Style Rocks: Ο γάμος τής έφερε ατυχία και αποχώρησε

My Style Rocks: Ο γάμος τής έφερε ατυχία και αποχώρησε
My Style Rocks Instagram@grmystylerocks

Ακόμη ένα Gala του My Style Rocks ολοκληρώθηκε και μία παίκτρια αποχώρησε οριστικά από το show μόδας του ΣΚΑΙ. Ποια παίκτρια αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Το πλατό του My Style Rocks γέμισε… νύφες και οι παίκτριες του show μόδας του ΣΚΑΪ κλήθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (08/02) να μεγαλουργήσουν παρουσιάζοντας τις στιλιστικές τους επιλογές σε ένα φαντασμαγορικό GALA που ήταν αφιερωμένο στον γάμο.

Οι παίκτριες συμμετείχαν στο GALA για έναν ονειρικό γάμο, με στόχο να εντυπωσιάσουν τις συμπαίκτριές τους και φυσικά τους αυστηρούς κριτές, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και Στέλιο Κουδουνάρη.

My Style Rocks: Η νικήτρια της εβδομάδας

Μετά από μία εβδομάδα ανατρεπτικών εμφανίσεων και ευφάνταστων concept, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τη νικήτρια της εβδομάδας, που και σε αυτό το GALA, όπως και την πρώτη εβδομάδα ήταν η Όλγα Κοτλιδά, η οποία έλαβε το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Δεν ήταν όμως θετική η εξέλιξη του παιχνιδιού για τη Ρέινα, τη Νικολέττα και τη Χριστιάννα, καθώς οι τρεις διαγωνιζόμενες συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Οι παίκτριες αποφάσισαν να “σώσουν” τη Ρέινα και έτσι η τύχη των άλλων δύο κοριτσιών βρέθηκε στα χέρια των κριτών, που αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη Χριστιάννα και να αποχωρήσει η Νικολέττα, η οποία βρισκόταν στο παιχνίδι περίπου δύο εβδομάδες.

Ήταν μεγάλη χαρά να είμαι μέλος αυτής της παρέας, κι ας ήταν μικρό το ταξίδι“, δήλωσε φεύγοντας η Νικολέττα.

My Style Rocks: Η αποχώρηση της Νικολέττας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version