My Style Rocks: Όλα τα φάλτσα του τελικού και τα νούμερα τηλεθέασης

My Style Rocks: Όλα τα φάλτσα του τελικού και τα νούμερα τηλεθέασης

Ήταν ένας μη εντυπωσιακός τελικός, όχι και τόσο φαντασμαγορικός όσο θα περίμενε κανείς από ένα ριάλιτι μόδας. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ καλά.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, που αγαπήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και από το οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η Φωτεινή Τράκα. Το κορίτσι που από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού τράβηξε όλα τα βλέμματα, λόγω του ιδιαίτερου και vintage στυλ της, κατάφερε να βγει πρώτη, να κατακτήσει το στέμμα της βασίλισσας της μόδας και να κερδίσει 30.000 ευρώ.

Ήταν ένας μη εντυπωσιακός τελικός, όχι και τόσο φαντασμαγορικός, όσο θα περίμενε κανείς από ένα τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, που κράτησε πέντε ολόκληρους μήνες. Το μεγαλύτερο μέρος του ήταν μαγνητοσκοπημένο, ενώ η ανακοίνωση της νικήτριας έγινε live, καθώς καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψηφοφορία του κοινού κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, εντούτοις οι υψηλές προσδοκίες, ειδικά των τουιτεράδων, δεν ικανοποιήθηκαν.

Από το πλατό δεν έλειψαν, βέβαια, οι καλεσμένοι. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν το πρόσωπο που κάθισε στην τέταρτη αρέλα της κριτικής επιτροπής και σχολίασε με τον δικό της τρόπο τις εμφανίσεις των κοριτσιών, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ήταν εκεί για να τραγουδήσει και να διασκεδάσει τις παίκτριες και το κοινό. Και, επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τους τουιτεράδες, οι δύο καλεσμένοι έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, η μεν για την κάπως παράξενη εμφάνισή της και ο δε για το όχι και τόσο επιτυχημένο playback.

Επίσης, σχολιάστηκε έντονα το φόρεμα της οικοδέσποινας της βραδιάς, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, το 5άρι του Στέλιου Κουδουνάρη, η “φαραώ” εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα και πολλά άλλα. Η πλειοψηφία, πάντως, φάνηκε ικανοποιημένη από τη νίκη της Φωτεινής, ενώ τη θεώρησαν δίκαιη ακόμη και εκείνοι που δεν συμπαθούσαν την παίκτρια. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τα νούμερα τηλεθέασης, που ήταν: 26,2% στο γενικό σύνολο και 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα