My Style Rocks: Οριστικά εκτός η Σπυροπούλου – Φήμες θέλουν στη θέση της τη Λάουρα Νάργες

My Style Rocks: Οριστικά εκτός η Σπυροπούλου – Φήμες θέλουν στη θέση της τη Λάουρα Νάργες

Αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks. Ποιο πρόσωπο φημολογείται πως θα παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Είναι οριστικό πλέον ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα παρουσιάσει την τρίτη σεζόν του ριάλιτι μόδας, “My Style Rocks“, παρόλο που υπήρχαν φήμες πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την εκ νέου παρουσίαση του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ.

Όπως έχει γίνει σαφές τον τελευταίο καιρό, ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές την επόμενη χρονιά και ανάμεσα σε αυτές θα υπάρξουν ανακατατάξεις στους παρουσιαστές των διαφόρων ριάλιτι και νέες προσθήκες.

Μάλιστα, πολλές από τις αλλαγές αυτές θα γίνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας του καναλιού με την τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya, που είναι υπεύθυνη για τις ελληνικές εκδοχές πολλών εκπομπών του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Πρωινού”, το πρόσωπο που φημολογείται πως θα αντικαταστήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και θα παρουσιάσει το “My Style Rocks 3” είναι η Λάουρα Νάργες.

Άλλωστε, η Λάουρα Νάργες είναι γνωστή στην Acun Medya, αφού μετά από τη συμμετοχή της στο Survivor 1, είχε μια θέση στο τουρκικό Survivor Panorama του “Ελλάδα – Τουρκία”, αλλά και στο ελληνικό.

Τώρα μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα