My Style Rocks: Παίκτρια παραδέχθηκε πως δεν βαθμολογεί αντικειμενικά – Εξοργίστηκε ο Κουδουνάρης

My Style Rocks: Παίκτρια παραδέχθηκε πως δεν βαθμολογεί αντικειμενικά – Εξοργίστηκε ο Κουδουνάρης
My Style Rocks glomex

Στο κόκκινο η ένταση στο My Style Rocks της Δευτέρας (06/02) όπου για ακόμη μια φορά οι παίκτριες ήρθαν σε σύγκρουση για τις βαθμολογίες. Η παραδοχή της Βασιλικής που έκανε έξαλλο την κριτική επιτροπή.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (06/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι παίκτριες πέρα από τις στιλιστικές τους επιλογές “ξεδίπλωσαν” το ταλέντο τους στην ίντριγκα.

Οι εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του show μόδας είχαν και σήμερα την τιμητική τους, με τη Βασιλική να παραδέχεται πως όχι μόνο κάποια από τα κορίτσια ακολουθούν συγκεκριμένη στρατηγική αλλά “μαγειρεύουν” και τις βαθμολογίες. Ανάμεσά τους και η ίδια!

Προβληματισμένοι για όσα συμβαίνουν μπρστά στα μάτια τους, οι κριτές αναρωτήθηκαν, κρίνοντας την εμφάνιση της Βασιλικής, ποιο το νόημα το να ανταλλάζουν συγκεκριμένες παίκτριες συγκεκριμένους βαθμούς, με την παίκτρια να παραδέχεται στη συνέχεια ότι πλέον σταμάτησε να βαθμολογεί αντικειμενικά τις συμπαίκτριές της.

Να πω εγώ ντροπή ή θα είναι βαρύ; Αν δεν είναι ντροπή τι είναι; Δεν είναι στρατηγική αυτό. Είναι συμφωνία ανταλλαγής βαθμών“, είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η κριτική τόσο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όσο και του Δημήτρη Σκουλού ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, ενώ με σκληρά λόγια μίλησε και ο Στέλιος Κουδουνάρης λέγοντας στην παίκτρια πως θα φύγει από το παιχνίδι για άλλους λόγους. “Αναλώνεσαι σε λάθος πράγματα. Δεν βαθμολογείς αντικειμενικά. Θα σε φάει η μαρμάγκα όπως σου το λέω. Είναι διαγωνισμός μόδας, ούτε κουτσομπολιού, ούτε κοτετσιού. Έχετε γίνει σαν κοτέτσι. Κοίτα τον εαυτό σου, μην κοιτάς τις άλλες. Τι βλακείες κάνετε“.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί την πίεση και τη σκληρή κριτική η παίκτρια επέστρεψε στη θέση της όπου ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα